ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανέωσε έως το 2013 ο Τοροσίδης

Ανανέωσε έως το 2013 ο Τοροσίδης
Τοροσίδης

Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Τοροσίδη έως το 2013 με ρήτρα 7 εκ. ευρώ. Φιλικό με Μπόχουμ

Η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή προβλέπει επίσης ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 7.000.000 ευρώ, όπως άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013. Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 7 εκατομμυρίων Ευρώ.



Φιλικό με Μπόχουμ


Το θέμα του προπονητή μπορεί να μην έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, όμως οι ιθύνοντες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την προετοιμασία.

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις, οι Πειραιώτες κλείνουν φιλικά και όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν στις 18 Ιουλίου την Μπόχουμ.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπόχουμ, χωρητικότητας 31.328 θεατών και αναμένονται χιλιάδες Έλληνες ομογενείς φίλαθλοι των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Μπόχουμ αγωνίζονται δύο παλιοί γνώριμοι από το πέρασμά τους στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ζοέλ Επαλέ και τον Πορτογάλο γκολκίπερ Ντανιέλ Φερνάντεζ που μέχρι πέρυσι φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Την Μπόχουμ θα αντιμετωπίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 18 Ιουλίου στην έδρα της Γερμανικής ομάδας".

Μπομπό:"Με ενδιαφέρει η πρόταση του ΟΣΦΠ"

Ο επιθετικός της Μπεσίκτας Μπομπό παραχώρησε συνέντευξη στην οποία δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση από την μεριά των "ερυθρολεύκων".

Το σίριαλ της μεταγραφής του Μπομπό από την Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 31/5, όταν και τελειώνει το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Με δηλώσεις του στην "Εξέδρα" ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους "ερυθρόλευκους", λέγοντας μάλιστα πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

"Φυσικά και γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Θα το χαρακτήριζα μάλιστα κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον. Είμαι ενήμερος για τις επαφές που έχει κάνει με τους μάνατζερ μου. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξέρω και τους Βραζιλιάνους που παίζουν εκεί, αλλά όχι προσωπικά. Τον Λεονάρντο, τον Ντουντού και καλύτερα τον Ντιόγκο που είναι πολύ ταλαντούχος και ανερχόμενος ποδοσφαιριστής".



Για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα τόνισε:

"Θα με ενδιέφερε πολύ να παίξω σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Βέβαια ήδη παίζω στην Μπεσίκτας που είναι και αυτή μεγάλος σύλλογος. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί ότι και να πω θα είναι υποθετικό, μια και δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα".

Στην συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτικός λέγοντας πως αν θέλει ο Ολυμπιακός τότε δεν έχει πρόβλημα να έρθει.

"Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντοτε με ενδιαφέρει να προχωράω στην καριέρα μου. Αν ο Ολυμπιακός με θέλει πραγματικά και η Μπεσίκτας με πουλάει, κάτι για το οποίο δεν έχω ενημερωθεί, με ευχαρίστηση θα ερχόμουν να παίξω".































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ