ΑΡΗΣ

Ανανέωσε για δυο χρόνια ο Κάμπορα

Ανανέωσε για δυο χρόνια ο Κάμπορα
κάμπορα πανηγυρικό

Ανανέωσε μέχρι το 2012 ο Χαβιέ Κάμπορα. "Το περίμενα εδώ και καιρό. Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη", δήλωσε

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα για τα δύο επόμενα χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στο δυναμικό της.

Το "κουτάβι" δε φανερά χαρούμενος από την συγκεκριμένη εξέλιξη είχε φροντίσει να ενημερώσει σχετικά τους συμπαίκτες του πριν την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου δεχόμενος τα σχετικά πειράγματα και κυρίως από τον Ντάρσι Νέτο.

Κάμπορα: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη"

Κι όσο για τον Χαβιέ Κάμπορα αναφερόμενος αρχικά για την παραμονή του είπε: " Ήταν κάτι που το περίμενα εδώ και πολύ καιρό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Είμαι ευγνώμων και θα κοιτάξω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον τελικό του Κυπέλλου υπογράμμισε: " Είναι ευχή και επιθυμία όλων μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας αλλά και σε μας και τις οικογένειές μας".

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει ο Άρης σε σχέση με τα δύο παιχνίδια επισήμανε: " Δεν μπορούνε να συγκριθούνε τα παιχνίδια αφού σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί ένας τίτλος. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και να κοιτάξουμε να φθάσουμε στο τέλειο".

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου του Άρη εν όψει του τελικού του Σαββάτου υπογράμμισε: " Το να σε υποστηρίζει όλος αυτός ο κόσμος και να κάνει μία τέτοια μαζική μετακίνηση είναι κάτι το συγκλονιστικό και διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία τους και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», για να καταλήξει: «Είχα παίξει και πάλι σε τελικό στην Ουρουγουάη και ελπίζω να το επαναλάβω".

Σηφάκης: "Δεν θέλουμε τα 40 χρόνια να γίνουνε 41"


Μετά το τέλος της προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Μιχάλης Σηφάκης στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε πως: " Αυτός που θα είναι καλύτερος το Σάββατο θα κερδίσει τον τίτλο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε εμείς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον τελικό. Δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι διαφορετικός θεσμός το πρωτάθλημα και διαφορετικός το Κύπελλο. Το ότι δεν έχουμε τίτλο για 40 χρόνια μας δίνει κίνητρο να μην γίνουν 41. Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να το κατακτήσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι στον στόχο μας. Κανένα παιχνίδι δεν έχει κερδιθεί πριν αρχίσει", ενώ για τον προ διετίας τελικό του Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ως παίκτης του Ολυμπιακού και αντίπαλος του Άρη δήλωσε: " Πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε πριν ξεκινήσει".

Σχετικά με την μετακίνηση των οπαδών του Άρη τόνισε: " Χαίρομαι που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο. Ας εξελιχτούν όλα ομαλά, να μη ζήσουμε κακές εικόνες και να μην συμβεί το παραμικρό για να ξεκινήσει και η νέα χρονιά με πολλές μετακινήσεις. Το άγχος υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά μας γεμίζει χαρά ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας να φωνάξει και να μας δώσει ώθηση.

Έχουμε μάθει να ζούμε στην πίεση και στο άγχος. Ξέρω πόσο πολύ το θέλει ο κόσμος αυτό το τρόπαιο αλλά εμείς το θέλουμε πιο πολύ από αυτούς. Έχουμε παραπάνω κίνητρο και παραπάνω στίχους. Δεν φοβόμαστε κανέναν παίκτη. Παίζουμε ένδεκα εναντίων ένδεκα παικτών. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να κερδίσουμε".
Κάλβο: "Το παιχνίδι της ζωής μας"


Από την πλευρά του ο Τόνι Κάλβο δήλωσε: " Είχα κάποιες ενοχλήσεις για αυτό και θεωρήσαμε να χάσω δύο προπονήσεις για να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση εν όψει του τελικού όπου θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι της ζωής μας. Για αυτό και θα πρέπει να κατέβουμε με μεγάλη αισιοδοξία και δύναμη και με μένα να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Για την διαφορά του τελικού σε σχέση με εκείνον του τελικού του 2008 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο είπε: " Υπάρχει διαφορετικός προπονητής οπότε υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία και αντιμετώπιση του παιχνιδιού αλλά και όσοι είχαμε παίξει εκεί είμαστε και πιο έμπειροι για να αφήσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε τον τίτλ".

Για το τι θα ήθελε να πει στους φιλάθλους του Άρη που βρήκαν αλλά και σε εκείνους που δεν βρήκαν εισιτήριο για το ΟΑΚΑ δήλωσε: " Για αυτούς που δεν εξασφάλισαν κάποιο εισιτήριο είμαστε σίγουροι ότι θα μας μεταδώσουνε το πάθος τους με μας να τους υποσχόμαστε πως θα αφήσουμε και την ζωή μας. Όσον αφορά για αυτούς που θα είναι στην κερκίδα θα δώσουνε το 100% των δυνατοτήτων τους όπως και εμείς για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής προπόνησης του Άρη σε αυτήν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όπως αναμενόταν είχε και πάλι στην διάθεσή του εν όψει του τελικού του Κυπέλλου hellas online το βράδυ του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τον Ισπανό Τόνι Κάλβο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη βρέθηκε για περίπου ένα δεκάλεπτο στο κέντρο του γηπέδου όπου και είχε συζήτηση με τους άμεσους συνεργάτες του με θέμα τι άλλο από το μεγάλο ραντεβού που πλησιάζει.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι από χθες βρήκαν τον κάτοχό τους τα 23.480 εισιτήρια που αποδείχθηκαν πολύ λίγα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου hellas online το βράδυ του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ