PREMIER LEAGUE

Aνανέωσε με Τότεναμ ο Λορίς

SALVADOR, BRAZIL - JUNE 20:  Hugo Lloris of France  gestures  during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and France at Arena Fonte Nova on June 20, 2014 in Salvador, Brazil.  (Photo by Adam Pretty/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JUNE 20: Hugo Lloris of France gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and France at Arena Fonte Nova on June 20, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Adam Pretty/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ουγκό Λορίς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την Τότεναμ και έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα σενάρια ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ουγκό Λορίς αυτό το καλοκαίρι, όμως ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Γαλλίας δεσμεύτηκε με την Τότεναμ καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τα "σπιρούνια".

"Μίλησα με τον πρόεδρο και ξέρω ότι ο σύλλογος είναι πιο φιλόδοξος από ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου σε έναν σύλλογο και η οικογένειά σου να αισθάνεται και εκείνη καλά.

Έχω πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση και τους οπαδούς. Σημαντική είναι επίσης η έλευση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Έχω μία καλή αίσθηση για εκείνον καθώς είναι και αυτός φιλόδοξος", τόνισε ο 27χρονος κίπερ.

Σημειώνεται πως ο Λορίς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τη Λιόν ενώ αυτό το καλοκαίρι αγωνίστηκε σε όλα ματς της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ, φτάνοντας με τους "τρικολόρ" μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε τα tweets της Τότεναμ για την συμφωνία με τον Λορίς καθώς και ένα video με τις 5 κορυφαίες επεμβάσεις του με τη φανέλα της ομάδας του Βορείου Λονδίνου.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ