EURO

Ανανέωσε μέχρι το 2010 ο Ντοναντόνι

Ανανέωσε μέχρι το 2010 ο Ντοναντόνι
Ντοναντόνι-Ιταλία

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Εθνική Ιταλίας μέχρι το 2010 υπέγραψε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι

Ο πρώην τεχνικός της Λιβόρνο και νυν της "σκουάντρα ατσούρα" εδώ και δύο χρόνια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομοσπονδία μέχρι το 2010, κάτι που σημαίνει ότι θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που έκανε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, υποστήριξε ότι παρά το γεγονός πως διεκδικεί μαζί με τον Αντρέα Πίρλο μία θέση στο βασικό σχήμα, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στο στρατόπεδο της "σκουάντρα ατσούρα".

"Ο Αντρέα και εγώ είμαστε καλοί φίλοι. Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που δημιουργούν ένταση ανάμεσα στους παίκτες και όχι εμείς.

Σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν, υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα. Εκείνη την εποχή υπήρχε το σκάνδαλο (calciopoli), τώρα όμως είμαστε περισσότερο ήρεμοι, με την σωστή ένταση",

τόνισε ο άσος της Ρόμα, ο οποίος μίλησε επίσης για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ίντερ.

"Θα πρέπει απλά να σφίξουμε τα χέρια, όμως δεν θέλω να βγάλω προς τα έξω αυτό που γίνεται. Όλοι γνωρίζουν την υπέροχη σχέση που έχω με τους οπαδούς και την πόλη.

Με ή χωρίς τον Μουρίνιο, πάντα θα είναι δύσκολα τα πράγματα με αντίπαλο την Ίντερ, από τη στιγμή μάλιστα που δεν καταφέραμε να τους ξεπεράσουμε αυτά τα χρόνια.

Έχω πάντως πίστη στην ομάδα μου και είμαι βέβαιος πως η οικογένεια Σένσι θα ενισχύσει την Ρόμα".








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ