ΜΙΛΑΝ

Aνανέωσε μέχρι το 2013 ο Κακά!

Aνανέωσε μέχρι το 2013 ο Κακά!
Κακά-Μίλαν

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κακά μέχρι το 2013 ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Μίλαν

Την είδηση της συμφωνίας με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου για το 2007 ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας το βράδυ της Πέμπτης (28/2) η διοίκηση των "ροσονέρι".
"Η Μίλαν ανακοινώνει ότι επέκτεινε το συμβόλαιο που δένει τον Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε Κακά με την ροσονέρα διοίκηση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο συμβόλαιο του Κακά με τη Μίλαν έληγε το 2011, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έγινε και η "απαραίτητη" οικονομική αναπροσαρμογή, με τον ηγέτη της ομάδας να έχει ετήσιες οικονομικές αποδοχές 8 εκ.ευρώ (προηγουμένως εισέπρατε 6 εκ.ευρώ το χρόνο).

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο άσος της "σελεσάο" θα φοράει την φανέλα των Μιλανέζων μέχρι να συμπληρώσει τα 31 του χρόνια, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι:

"Ο Ρίκι είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να γίνει σύμβολο αυτής της ομάδας. Αυτό είναι, είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και αποφάσισε να συνδέσει το όνομά του οριστικά με τους ροσονέρι.

Αυτό είναι συμβόλαιο μίας ζωής για αυτόν, ελπίζω το 2013 να του κάνουμε ένα ακόμα συμβόλαιο, όμως αυτή είναι η απόδειξη ότι ο Κακά θα παραμείνει εδώ για όλη την καριέρα του για να προσφέρει χαρά στους οπαδούς μας",

κατέληξε χαρακτηριστικά ο Γκαλιάνι.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ