ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανανέωσε μέχρι το 2013 ο Μπουφόν

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon gestures during their Italian Serie A soccer match against AS Roma at the Olympic stadium in Turin, northern Italy, February 16, 2008. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY)
Μπουφόν-Γιουβέντους REUTERS

Στην επέκταση της συμφωνίας της με τον Μπουφόν για έναν ακόμη χρόνο, που θα τον κρατήσει στο "Ολίμπικο" μέχρι το 2013 προχώρησε η διοίκηση της "βέκια σινιόρα"

Πέρυσι, ο βασικός πορτιέρο της Εθνικής Ιταλίας επέκτεινε τη συνεργασία του με την αγαπημένη του "Γιούβε" μέχρι το 2012, ενώ τώρα οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" του προσέφεραν νέα συμφωνία που τον κάνει κάτοικο "Ολίμπικο" μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013
"Θα παίζω για λογαριασμό της Γιουβέντους μέχρι την ηλικία των 35 ετών και έτσι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές μαζί. Ευχαριστώ τους διοικούντες και τους φιλάθλθους για την στοργή και τον σεβασμό που έχουν δείξει απέναντι στο πρόσωπό μου", τόνισε ο Μπουφόν, ενώ ο γενικός διευθυντής, Ζαν Κλοντ Μπλανκ υπογράμμισε:

"Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους με τον Μπουφόν. Η συμφωνία αυτή γίνεται για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση ενός παίκτης που είναι αποφασιστικός για το παρόν και το μέλλον μας".


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ