ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Βαλντές

Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Βαλντές
Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον 5 χρόνια

Μέχρι την Πέμπτη (18/06), ο Ισπανός τερματοφύλακας, , δεν είχε καταφέρει να συμφωνήσει τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο για να ανανεωθεί η συμφωνία και να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα".
Μεγάλο εμπόδιο θεωρήθηκαν οι υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού τερματοφύλακα και όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα που τον ανέδειξε, με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να περιμένουν στη... γωνία για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Όμως, ο ίδιος έβαλε ένα τέλος στα σενάρια αποχώρησής του, καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/06), ύστερα από πολλές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν και τον δικηγόρο, αλλά και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή ήρθε η συμφωνία για ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2014, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η συμφωνία να είναι μεγαλύτερης διάρκειας (2015).

" Η συμφωνία έχει πλέον κλείσει", ήταν τα πρώτα λόγια του Γκίνες Καρβαχάλ, δικηγόρου του Βαλντές, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο 27χρονος γκολκίπερ είχε ζητήσει στις πρώτες διαπραγματεύσεις 9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (19/06).







TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ