ΑΡΗΣ

Ανανέωσε ο Καρατζιοβαλής

Ανανέωσε ο Καρατζιοβαλής
Καρατζιοβαλής

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Καρατζιοβαλής ήρθε στον Άρη πέρσι το καλοκαίρι μετά από μια πετυχημένη πορεία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όμως είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη στο παιχνίδι με την Προοδευτική. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν τα παράτησε, δούλεψε και επέστρεψε από τον σκληρό του τραυματισμό.
Παρά το γεγονός ότι ο Καρατζιοβαλής φέτος δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς του Άρη καθώς ο Κώστας Χαλκιάς κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα είδε με την ανανέωση του συμβολαίου του να δικαιώνονται οι κόποι του και να αναγνωρίζεται η αξία του ενώ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε σχετικά:

"Έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και μένω στον Άρη, κάτι που ήθελα. Οπωσδήποτε αλλάζει η ψυχολογία σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Για μένα ήταν μία απόφαση ζωής, διότι οτιδήποτε έχει να κάνει με την επαγγελματική σου καριέρα, έχει να κάνει και με την ζωή σου. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και το γεγονός ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο με κάνει σίγουρα περισσότερο χαρούμενο και αν θέλεις πιο ορεξάτο για την συνέχεια".


Αναφορικά για το αν θα τελειώσει την καριέρα του στον Άρη ο Καρατζιοβαλής υπογράμμισε: "Έχουμε χρόνια ακόμη μπροστά. Σίγουρα είναι ένα βήμα, όμως είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Μακάρι να συμβεί κι αυτό".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ