ΑΡΗΣ

Ανανέωσε ο Κόκε

Ανανέωσε ο Κόκε
Κόκε

Την επέκταση της συνεργασίας του με τους "κίτρινους" για τέσσερα ακόμη χρόνια συμφώνησε ο Κόκε

Η πρώτη χρονιά του Σέρχιο Κόκε στον Άρη είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ για ανανέωσης του υπάρχοντος συμβολαίου του από το καλοκαίρι και μετά για τα επόμενα τέσσερα ακόμη χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην παρακάτω σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε για την επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια. Έτσι τώρα, μετά την τελευταία σημερινή εξέλιξη, το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ θα ολοκληρωθεί το 2011".

Όσο για τον Ισπανό επιθετικό σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης τόνισε για την συγκεκριμένη εξέλιξη: "Μέτρησε η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη της διοίκησης, στην απόφαση μου να επεκτείνω το συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Άρης έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου και ο κόσμος μου έχει κλέψει την καρδιά. Αυτός είναι ο λόγος που έπαιξα ακόμη και τραυματίας όποτε χρειάστηκε. Αλλά όταν βλέπω κόντρα στον Ιωνικό τους οπαδούς μας να είναι περισσότεροι από τους γηπεδούχους, ή πρόσφατα στο μπάσκετ να χάνουμε 30 πόντους και να μην σταματούν να φωνάζουν για την ομάδα, πως να μην δεθώ μ' αυτόν τον υπέροχο κόσμο; Εύχομαι στα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε μεγάλες διακρίσεις".

Ο Σέρχιο Κόκε μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ υπενθυμίζεται πως αυτό που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι έληγε το καλοκαίρι του 2009. Ουσιαστικά μετά την σημερινή εξέλιξη έλαβε χώρα ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού επιθετικού για άλλα δύο χρόνια με οικονομικές απολαβές πιο συμφέρουσες για την ΠΑΕ Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει για κάθε από τα τέσσερα χρόνια το ποσό των 400.000+500.000+600.000+700.000 ευρώ.

Αποκτήθηκε ο Ισπανός Αντριαν
Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ΠΑΕ Άρης απέκτησε και τον Ισπανό επιθετικό Άντριαν Χιμένο Πινέδα (Adrian Jimeno Pineda). Ο Άντριαν είναι γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1983, παίζει στη θέση του σέντερ φορ και θα αγωνίζεται και στη δεύτερη ομάδα. Αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Σανταντέρ με συμπαίκτη τον Ρούμπεν Παλαθουέλος, ενώ φέτος έπαιζε στη Βελάρντε (Segunda B Division).

Ο Ισπανός επιθετικός έχει σημειώσει φέτος οκτώ τέρματα και η παραμονή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Άρη, αφού ο Κόκε είχε στα χέρια του προτάσεις κι άλλων ομάδων.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ