ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανανέωσε ο Μακόρ

Ανανέωσε ο Μακόρ
Μακόρ, Ιωνικός

Ο Όλιβερ Μακόρ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ιωνικού και για τα επόμενα δύο χρόνια

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο διεθνής Λιβεριανός ποδοσφαιριστής δήλωσε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ιωνικό, μία ομάδα στην οποία βρίσκομαι ήδη πολλά χρόνια και το γήπεδο της Νεάπολης έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου.

Στην απόφασή μου αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο η θέληση της διοίκησης να με κρατήσει στην ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου αυτά τα χρόνια. Το ενδιαφέρον του κ. Κανελλάκη για την ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν ειλικρινές και δεν το εξέφρασε τώρα, αλλά αρκετούς μήνες πριν και ενώ το πρωτάθλημα βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν μου πρότεινε, από τότε, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου.

Τώρα, αφού τελειώσαμε με αυτή την εκκρεμότητα, πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά, γιατί μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι έτσι ώστε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και να επαναφέρουμε αμέσως τον Ιωνικό στη Super League, εκεί που του αξίζει και εκεί που είναι η θέση του. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος και η μόνη μας επιλογή και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό



".

Από την πλευρά της ΠΑΕ, εκφράστηκε ικανοποίηση για το αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης που ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό, καθώς ο Χρήστος Κανελλάκης, είχε κάνει εδώ και καιρό πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Μακόρ, θεωρώντας ότι είναι ένας από του πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από τον Ιωνικό. Είναι ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής και έχει ισχυρή προσωπικότητα, η οποία με την εμπειρία των τόσων χρόνων και το ταλέντο που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά στον Ιωνικό.

Συνάντηση Κανελλάκη-Μπάριος
Την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστο Κανελλάκη, είχε σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας, Χόρχε Μπάριος, ο οποίος έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα και από σήμερα ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στην ομάδα της Νίκαιας.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ουρουγουανός προπονητής έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Χαίρομαι πάρα πολύ που θα δουλέψω στον Ιωνικό, που για μένα ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι μεγάλη ομάδα. Τα χρόνια που ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, άκουγα από τους συμπαίκτες μου και από παράγοντες, αλλά είχα διαπιστώσει και εγώ ότι ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης ήταν ένας από τους καλύτερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη αγάπη για αυτή την ομάδα. Χάρηκα σήμερα καθώς είδα ότι και τα παιδιά του αγαπούν με πάθος τον Ιωνικό και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Για να πάει μια ομάδα καλά πρέπει να έχει καλή διοίκηση, καλούς ποδοσφαιριστές και καλούς φιλάθλους και ο Ιωνικός συγκεντρώσει αυτά τα τρία βασικά στοιχεία. Σε μια ομάδα μόνος του δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Απαιτείται ομαδική δουλειά σε όλους τους τομείς, αφού όλοι μαζί αποτελούμε τους κρίκους μιας αλυσίδας.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά, για να φέρουμε αμέσως τον Ιωνικό στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που είναι η θέση του. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να είμαστε όλοι μαζί και όλοι να υπηρετούμε τον Ιωνικό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου

".








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ