ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε ο Μιχαηλίδης

Ανανέωσε ο Μιχαηλίδης
Μιχαηλίδης

Παίκτης του Ατρομήτου έως το 2012 θα είναι ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης μετά την ανανέωση συμβολαίου

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, πρώην παίκτης της ΑΕΚ,παρότι είχε προτάσεις από ομάδες όπως η Ανόρθωση αλλά στον αέρα υπήρχε και πιθανή πρόταση από την Ένωση, τη Μεγάλη Πέμπτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε με τον κ. Σπανό για ανανέωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή τερματοφύλακα, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για τρία ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2012".


Ο ίδιος ο παίκτης με δήλωση του αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και το δέσιμο με την ομάδα: "Αποφάσισα με μεγάλη χαρά να μείνω στην οικογένεια του Ατρόμητου και του Περιστερίου διότι ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος, πάντα σε συνδυασμό με την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος. Τα δύσκολα πέρασαν.

Την προηγούμενη χρονιά είχα μία δύσκολη στιγμή λόγω της παρουσίας μας στη β’ κατηγορία, αλλά την ξεπεράσαμε όλοι μαζί με επιτυχία. Τώρα, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, την οποία θεωρώ δεδομένη και ακόμα μεγαλύτερη τη νέα περίοδο, η ομάδα μας μπορεί να γράψει σημαντικές επιτυχίες".




Για την σπουδαία αυτή μεταγραφική κίνηση μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης
Αγγελόπουλος:

"Εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του Χρυσόστομου στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας, καθώς και το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον κόσμο, του καταθέσαμε μία πρόταση η οποία τον τιμά σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πεπεισμένοι ότι ο Χρυσόστομος θα έμενε κοντά μας και είμαστε ευτυχείς που ο Ατρόμητος θα κάνει μαζί του το νέο του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για να εκπληρώσουμε μαζί τούς στόχους που έχουμε θέσει".









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ