ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανανέωσε ο Οικονόμου

Ανανέωσε ο Οικονόμου
οικονομου

Στην αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου και στην επέκταση της συνεργασίας της για τα επόμενα πέντε χρόνια με τον Βαγγέλη Οικονόμου

Ο νεαρός αμυντικός ποδοσφαιριστής, που πέρσι είχε δοθεί δανεικός στον Αγιο Δημήτριο και φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ιωνικού, είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, ενώ τώρα με τη νέα συμφωνία θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το αστέρι για άλλα πέντε χρόνια.
Στο μεταξύ, με "αποθεραπεία" για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και εντατική προπόνηση για τους υπόλοιπους, άρχισε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, που θα γίνει την Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Γιώργος Βαζάκας, αντιμετωπίζει τρία προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας είναι πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Συγκεκριμένα, τραυματίες είναι οι δύο εκ των τριών σκόρερ του χθεσινού ματς, Μανουσάκης και Γκρανέρο και ο Ζωγραφάκης. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ο δεύτερος στη μέση και ο τρίτος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το νύχι του ποδιού του το οποίο έχει μπει στο κρέας. Και οι τρεις δεν προπονήθηκαν σήμερα, ενώ αύριο ο Μανουσάκης θα υποβληθεί σε υπέρηχο και ο Γκρανέρο σε αξονική τομογραφία προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση. Ωστόσο πιστεύεται πως και οι τρεις θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Εξάλλου, στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, μπήκε από σήμερα και ο Αντώνης Νατσούρας, ο οποίος στο ματς με τον Αγιο Δημήτριο είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη. Ο βορειοελλαδίτης ποδοσφαιριστής, έβγαλε τον ειδικό νάρθηκα και πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα.

Τέλος, στο χθεσινό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Φαμπίνιο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και όπως αποφάσισε ο κ. Βαζάκας, θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με το Χαϊδάρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ