ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναπροσαρμογή προγραμματισμού

Αναπροσαρμογή προγραμματισμού
Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε πως η πώληση Καστίγιο αλλάζει το σχεδιασμό της πειραϊκής ομάδας

Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πώληση του Νέρι Καστίγιο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τονίζοντας πως τα χρήματα που θα πάρει ο σύλλογος θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ δήλωσε ότι πλέον αλλάζουν τα μετεγγραφικά πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Aρχικά, αναφέρθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία... " Γίνεται μία νέα προσπάθεια σε διαφορετική ατμόσφαιρα, με πολλά καινούρια πρόσωπα και πράγματα. Διακρίνω μία μεγάλη θέληση από όλους για μία σοβαρή προσπάθεια για το μέλλον", τόνισε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την παραχώρηση του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, επισημαίνοντας:

" Αυτό που έγινε με το Νέρι ήταν μία κίνηση που έγινε χωρίς να έχει προγραμματιστεί. Έτυχε, συνέβη και σαφώς αναπροσαρμόζει το σχεδιασμό που είχαμε κάνει για τις μετεγγραφές. Θα δούμε τώρα τι θα μπορέσουμε να κάνουμε για να συμπληρώσουμε την ομάδα. Διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα μήνα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό) το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε.

Η προσφορά της Σαχτάρ ήταν η μόνη που μας ικανοποιούσε. Δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε, του προσφέραμε διπλασιασμό των αποδοχών του. Όταν έφτασε μία προσφορά που μας ικανοποιούσε, του τη θέσαμε υπόψιν για να αποφασίσει. Ο Νέρι πάει σε μία πολύ καλή ομάδα, του εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτόν και στην οικογένειά του ιδιαίτερα. Είναι μία καλή επιλογή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για αριθμό και ονόματα μετεγγραφών. Ήδη από προχθές (29/7) που βλέπαμε ότι θα γίνει η μετεγγραφή του Καστίγιο, ο κ. Ίβιτς μελετά διάφορες περιπτώσεις, είναι σε επικοινωνία και με τον κ. Λεμονή και θα δούμε



".

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός θα πάρει μεγάλο όνομα, απάντησε: " Ναι, τον Ναβουχοδονόσορα, είναι το μεγαλύτερο όνομα που ξέρω!".

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Ολυμπιακός με τα δέκα πρωταθλήματα τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει ως στόχο τον τίτλο τη νέα σεζόν, επειδή θα έχει πολλά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό του. Η απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν αφοπλιστική: " Κάνετε χιούμορ φαντάζομαι. Φυσικά και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα παίζουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα που θα δίνουμε. Αυτό είτε παίζουμε με παλιούς, είτε με νέους, είτε με... αρχαίους παίκτες. Γι' αυτά, όμως, αρμόδιος είναι ο κ. Λεμονής".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ