ΠΑΟΚ

Αναστασάκος αντί Μουσλίμοβιτς

Αναστασάκος αντί Μουσλίμοβιτς
Αναστασάκος

Ο Αναστασάκος θα αντικαταστήσει τον Μουσλίμοβιτς στο παιχνίδι της Τούμπας (06/08) με τη Βαλερένγκα

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αναστασάκο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Ίβιτς, Γκαρσία, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βερόν.
Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Σάντος την ομάδα του στον επαναληπτικό του υπέρ της 2-1 της περασμένης εβδομάδας στο Ούλεβαλ του Όσλο; Η μοναδική αλλαγή στο 4-3-3 αναμένεται να είναι αυτή της παρουσίας του Ηλία Αναστασάκου στην κορυφή της επίθεσης αντί του τραυματία Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς με τους Τσιρίλο και Μπιζέρα κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στα άκρα τους θα είναι ο Σνάουτσνερ στα δεξιά τους και ο Λίνο στα αριστερά τους. Στα χαφ θα είναι οι Φωτάκης, Γκαρσία και Ίβιτς ενώ στην επίθεση στην κορυφή ο Αναστασάκος έχοντας στα δεξιά του τον Κονσεϊσάο δεξιά και στα αριστερά του τον Σορλέν.

Κι όσο για τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας; Αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα με την παρουσία 26.000 φιλάθλων της ομάδας ενώ είναι κρατημένη θύρα για την παρουσία των 400 φιλάθλων της Βαλερένγκα.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ