ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανάσταση με Ρέμο

Ανάσταση με Ρέμο
Ρέμος

"Μετά τον Γολγοθά ήρθε η Ανάσταση". Τάδε έφη ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Νίκος Παναγόπουλος

Σύμφωνα με το περιεχόμενό του ο κ. Σπανουδάκης μεταβίβαζε το πακέτο των μετοχών του στον Γ.Σ. Ηρακλής με την προϋπόθεση να αυτές να περάσουν στα χέρια του Αντώνη Ρέμου και της ομάδας του της οποίας είναι επικεφαλής.
Το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλή, Νίκου Παναγόπουλου, με τον Αντώνη Ρέμο στην διάρκεια της οποίας ενημέρωσε τον γνωστό τραγουδιστή για τα νέα δεδομένα.
Λίγη ώρα αργότερα οι δυο τους συνομίλησαν εκ νέου με τον Αντώνη Ρέμο να ανακοινώνει στον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής, Νίκο Παναγόπουλο, ότι είναι σύμφωνος να μπει μπροστά.

Έτσι αύριο και μετά την πρωινή παραίτηση του Γιώργου Σπανουδάκη από την προεδρία της ΠΑΕ Ηρακλής ο Γ.Σ. Ηρακλής θα πάει στο Πρωτοδικείο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνει επικεφαλής αυτής, δηλαδή την θέση του προέδρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την μεσημεριανή εξέλιξη ο Αντώνης Ρέμος είναι να αναχωρήσει στις 20:00 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας με προορισμό το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.





TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ