ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασιάδης: "Ημασταν καλύτεροι της Κέρκυρας"

Αναστασιάδης: "Ημασταν καλύτεροι της Κέρκυρας"
INTIME SPORTS

Ο Ανέστης Αναστασιάδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη του Παναιτωλικού επί της Κέρκυρας και στους στόχους της ομάδας του Αγρινίου.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στη νίκη του Παναιτωλικού, το έμψυχο υλικό της ομάδας, τους φιλάθλους και τους στόχους για την σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ματς με Πανιώνιο και Κέρκυρα: " Πάντα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι περίεργα τα ματς. Δεν αξίζαμε ούτε να χάσουμε βαθμό από τον Πανιώνιο. Αξίζαμε τη νίκη. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε κι πόσο έχουμε δουλέψει. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κι έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να γυρίσουμε το ματς. Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας και του πρωτάρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μουδιασμένοι μέχρι να καταλάβουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να έχουμε στο δεύτερο ημίχρονο με καλύτερη απόδοση. Έτσι έγινε και στην Κέρκυρα και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι".

Για τον τεχνικό του Παναιτωλικού, Μπάμπη Τεννέ, που έχει καθίσει και στον πάγκο της Κέρκυρας: " Είναι έμπειρος και τον ενδιαφέρει η ομάδα του. Γνωρίζει την Κέρκυρα και ήθελε να μεταδώσει την πίστη του για νίκη και σε μας. Θέλει να μας κάνει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είχαμε δύσκολα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα κι έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών".

Για το έμψυχο υλικό του Παναιτωλικού: " Είναι καλό για μια ομάδα όταν έχει παιδιά που γνωρίζονται μεταξύ τους τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που αποτελείται από Έλληνες και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης και ο κόουτς θέλει να δουλεύει με Έλληνες ποδοσφαιριστές".

Για τους παίκτες-κλειδιά του Παναιτωλικού: " Ο Γιώργος Θοδωρίδης είναι ένα παιδί του οποίου η ποιότητα δεν ήταν για Δεύτερη Εθνική. Με την ποιότητά του, μαζί με τον Χαριστέα και τον Καμαρά μας έχουν βοηθήσει να γίνουμε ανταγωνιστικοί ενώ θα μας βοηθήσουν και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Άγγελος Χαριστέας είναι πολύ προσγειωμένος. Δεν έχει τουπέ. Είναι πολύ σεμνός. Στο Αγρίνιο υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό είχε λείψει στον Άγγελο. Πιστεύω ότι εδώ θα ξαναβρεί τον εαυτό του γιατί έχει όρεξη για μπάλα. Όταν βλέπεις το πιο μεγάλο όνομα της ομάδας να έχει τέτοια όρεξη παρακινεί κι εμάς τους υπόλοιπους".

Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού: " Ο κόσμος δημιουργεί τις προσδοκίες και τους στόχους μιας ομάδας. Δεν μπορεί να είναι μεγάλη μια ομάδα χωρίς κόσμο. Υπάρχει πίεση αλλά είναι παραγωγικό άγχος και σε κάνει να βελτιώνεσαι. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Είμαστε μια ποδοσφαιρική πόλη με ζεστή έδρα".

Για το στόχο της παραμονής: " Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις τις ομάδες με τις οποίες έχεις τον ίδιο στόχο. Έτσι πρέπει να πάμε μέχρι την 11η αγωνιστική που θα έρθουν τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Είναι ρίσκο στην αρχή να έχεις θεωρητικά εύκολα ματς. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα ώριμα και με μυαλό που βοηθάνε να μείνουμε προσγειωμένοι. Δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή κάναμε δυο νίκες. Με αυτή τη στάση μπορεί στην πορεία να προκύψει και κάτι καλύτερο αναφορικά με τους στόχους της ομάδας".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα: " Έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αυτό ξεκινάει και από τη διοίκηση που θέλει να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μπορεί αυτό να μας στοιχίζει κάποιες φορές καθώς δεν θέλουμε να παίζουμε αντι-ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ