ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε"

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η ομάδα του τιμωρήθηκε για μια ακόμα φορά για κακή αντίδραση στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά παρ' όλα αυτά έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στην COSMOTE TV ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, αν και αδίκησαν τους εαυτούς τους στην αρχή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του δεν ένιωσε ασφαλής στο 1-1, καθώς δεν έχει δείξει σταθερότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν άσχημα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, γιατί δεχτήκαμε πάλι γρήγορο γκολ. Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε.

Είναι απορίας άξιο η αντίδρασή μας και ο τρόπος που μπαίνουμε στα ματς. Ισορροπήσαμε το ματς, κυνηγήσαμε την ισοφάριση, το καταφέραμε και εκεί που κάναμε τις δύο αλλαγές για να κλειδώσουμε το ματς, ήρθε μία κόκκινη κάρτα που δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε.

Ο διαιτητής κάτι άλλο είδε προφανώς. Προσπαθήσαμε να μείνουμε μετά στο παιχνίδι έως το 115’ που έγινε το 3-1 και μετά ήταν δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αξίζουν μπράβο στα παιδιά".

Για το αν το πίστεψε ότι θα περάσει ο Παναιτωλικός στο γκολ το Καρέλη: "Δεν έχουμε δείξει ότι είμαστε σταθερή ομάδα για να νιώσουμε ασφαλείς με το 1-1. Δεν προλάβαμε με τις αλλαγές που κάναμε να κρατήσουμε το σκορ στις καθυστερήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ