ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Εμφανής η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα"

Ο Γιάννης Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, τόνισε ότι η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν καθοριστική για την έκβαση του ματς.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι για τον Παναιτωλικό πλέον το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικής σημασίας, μετά τις πέντε σερί ήττες στη Super League, ενώ για το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε ότι η διαφορά ποιότητας που έχουν οι δύο ομάδες είναι εμφανής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην COSMOTE TV: "Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς το παιχνίδι. Αυτό περιμέναμε. Στο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-1 είπα στα παιδιά να προσπαθήσουν και μετά με τις αλλαγές που θα κάναμε να διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. Δεχθήκαμε, όμως τα γκολ αρκετά νωρίς και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Πάντα θα μπορούσαμε να λέμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε με παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Και στην πορεία του αγώνα να ρισκάρουμε με αλλαγές για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είναι κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ την Παρασκευή για εμάς. Όλη η προσοχή μας πάει εκεί. θα πρέπει να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Όλοι όσοι παίξουν να είναι στο 100%".

Για την ενίσχυση της ομάδας: "Ό,τι κι αν γίνει όποιος κι αν έρθει, αν έρθει, να είναι έτοιμος την Παρασκευή. Η προσοχή μου είναι στο ματς της Παρασκευής. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι αυτό με όσους έχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ