ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου για το Παναθηναϊκός - Άγιαξ: "Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος και ένταση"

Αναστασίου για το Παναθηναϊκός - Άγιαξ: "Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος και ένταση"
Ο Γιάννης Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε συνέντευξή του σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού του Europa League, τονίζοντας πως ο αγώνας θα είναι αρκετά έντονος και αμφίρροπος.

Ο Γιάννης Αναστασίου, έχοντας στην καριέρα του εμπειρίες από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τον Άγιαξ, μίλησε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αίαντα σχετικά με τον σημερινό αγώνα (8/8) των δύο μονομάχων με φόντο την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως περιμένει να παρακολουθήσει ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος, με τις πιθανότητες νίκης να είναι ίσες και για τις δύο πλευρές εκατέρωθεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Έχω καλές αναμνήσεις και από τους δύο συλλόγους και είναι στην καρδιά μου. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να ακολουθήσω και τους δύο".

Όσον αφορά τις διαφορές των δύο ομάδων ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα από άποψη οργάνωσης, αλλά και από άποψη οπαδών. Η μόνη διαφορά με τον Άγιαξ είναι ο ρυθμός. Βλέπεις ότι στον Άγιαξ, ακόμα και στα τμήματα υποδομής, παίζουν σε υψηλό ρυθμό, κάτι που φαίνεται και στην πρώτη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό, ο ρυθμός είναι ελαφρώς χαμηλότερος, αλλά αυτή είναι και η κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τα άλλα, βλέπω λίγες διαφορές μεταξύ των συλλόγων. Τα συναισθήματα των ανθρώπων στην Ελλάδα είναι έντονα και διαφέρουν σε σχέση με την Ολλανδία. Ο κόσμος ζει πραγματικά για ορισμένους αγώνες, γεγονός που δίνει στους παίκτες επιπλέον δύναμη, αλλά και επιπλέον πίεση", σχολίασε.

"Από τη στιγμή που είδα ότι ο Άγιαξ και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσαν να κληρωθούν μεταξύ τους, ήξερα: αυτό θα συμβεί", αποκάλυψε. "Πίστευα ότι είχαν αρκετή ποιότητα για να επιβιώσουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Και αυτό ακριβώς συνέβη".

"Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μονομαχία", συνεχίζει. "Ο Άγιαξ βρίσκεται ξεκάθαρα σε φάση ανασυγκρότησης, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή από τη φετινή σεζόν. Νομίζω ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ως ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι επικίνδυνοι. Για μένα, είναι 50/50. Και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σίγουρα η πρόκριση δεν θα κριθεί σε έναν αγώνα".

Σχετικά με το αν υπάρχει διαφορά στην ατμόσφαιρα μεταξύ του γηπέδου της Λεωφόρου ή στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, ο ίδιος απάντησε: "Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει συχνά στο παρελθόν μεγάλα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, οπότε ξέρει πώς είναι να παίζεις εκεί. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Αυτή τη στιγμή είναι η περίοδος των διακοπών στην Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην παραλία, αλλά περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το παρών. Αυτό είναι πολύ για αυτή την εποχή. Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος και εμπειρία, κάτι που είναι σπουδαίο".

Τέλος, ζητήθηκε από τον πρώην τεχνικό των "πρασίνων" να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα από το ζευγάρι με εκείνον να απαντά χαμογελώντας: "Δεν μπορώ να διαλέξω", Ελπίζω και περιμένω να περάσει η καλύτερη ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ EUROPA LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ