ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Μας επηρέασαν οι διαιτητικές αποφάσεις, αλλά ήταν μια κακή μέρα για εμάς"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο γήπεδο του Παναιτωλικού | Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022
Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο γήπεδο του Παναιτωλικού | Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε ότι οι δύο αποφάσεις πέναλτι εις βάρος του Παναιτωλικού στα πρώτα λεπτά επηρέασαν τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά πρόσθεσε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα του δεν ήταν καλή.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Άρη και τα δύο πέναλτι που κέρδισαν στο πρώτο 20λεπτο οι "κίτρινοι", με τα οποία βρήκαν τα γκολ της νίκης 2-0 στο Αγρίνιο.

"Μας πείραξαν αρκετά οι διαιτητικές αποφάσεις αυτές. Θέλω να τις δω, αν ήταν πέναλτι", δήλωσε αρχικά στο flash interview της Cosmote TV, σε ερώτηση για το αν επηρέασαν την εικόνα της ομάδας του τα δύο σφυρίγματα.

Στη συνέχεια, ο 48χρονος τεχνικός στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε κακή μέρα, έπειτα από τρεις σερί νίκες.

"Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος, αφού μπορούσαμε πολλά περισσότερα κόντρα στον Άρη. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε σωστά πράγματα και δημιουργούσαμε, δεν ήταν αρκετό. Θέλει περισσότερα και σήμερα δεν το είχαμε. Ο κόσμος βλέπει τα παιδιά να προσπαθούν. Σήμερα νομίζω ήταν μια κακή μέρα για εμάς. Από την άλλη, είναι ένα σημάδι έπειτα από τρεις νίκες. Θα πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε πολλή δουλειά, πολύ δρόμο μπροστά. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώνουμε, δικαίωμα να είμαστε υπερόπτες με κανένα παιχνίδι. Όταν είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και μας πηγαίνει το παιχνίδι, είμαστε ομάδα που μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ