ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Με ένα σουτ στην εστία χάσαμε το παιχνίδι"

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ότι ο Παναιτωλικός κατέφερε να χάσει το παιχνίδι, ενώ δέχθηκε μόλις ένα σουτ στην εστία.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο Παναιτωλικός άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τόνισε ότι έχασαν ένα παιχνίδι στο οποίο δέχθηκαν μόλις ένα σουτ στην εστία.

Παράλληλα δήλωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν, καθώς έχουν χάσει την μπάλα, μετά τις σερί νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ και ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα πόδια τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην COSMOTE TV: "Για εμάς ήταν πρόβλημα ότι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είχαμε πολλά προβλήματα. Πολλοί παίκτες ήταν ανέτοιμοι, άλλοι δεν ήταν διαθέσιμοι. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα, η οποία είναι σφιχτή και σκληρή. Ξέραμε ότι θα κριθεί στο ένα γκολ, γι' αυτό και δεν θέλαμε, να δεχτούμε γκολ.

Με ένα σουτ στην εστία χάσαμε το παιχνίδι. Είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί σήμερα δεν απειληθήκαμε καθόλου, αλλά η αντίδρασή μας ήταν αργή στο σουτ που δεχθήκαμε και αν δεν μάθουμε δεν θα πάμε μπροστά. Μετά από εκείνο το σερί των νικών, κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα, πρέπει να πατήσουμε με τα πόδια στο έδαφος και να σκύψουμε κεφάλι.

Είναι κρίμα να μην παίρνουμε κάτι από παιχνίδια που αξίζαμε να πάρουμε. Το μυαλό μας δεν ήταν εκεί. Πρέπει να αλλάξουμε. Όσο χάνουμε παιχνίδια φέρνουμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση και εόναι κάτι που δεν θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα μας επαναφέρει στην πραγματικότητα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ