ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Μπορούσε περισσότερα γκολ"

Αναστόπουλος: "Μπορούσε περισσότερα γκολ"
Νίκος Αναστόπουλος

Ο πρώην τεχνικός του Άρη και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για το ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η περασμένη Κυριακή αποδείχτηκε δύσκολη για τις ομάδες του τέως ΠΟΚ καθώς μετά από 1,5 χρόνο καμία εξ αυτών δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Νίκος Αναστόπουλος για το γεγονός αυτό ανέφερε: " Το θετικό είναι ότι έστω και μετά από 1,5 χρόνο αυτό έγινε. Για να πούμε ότι το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον, πρέπει να γίνεται αυτό. Αυτή την εικόνα μας έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές.

Είναι λίγο νωρίς όμως για να μπορέσουμε να έχουμε μία εικόνα των ομάδων. Από πλευράς ανταγωνιστικότητας και ενδιαφέροντος είναι καλό. Είναι νωρίς αλλά βλέπουμε τις ομάδες που ξεχώρισαν και είναι καλές να μπορούν να μπούνε στα πλέι οφ και ένα γκρουπ που είναι σε άλλη ταχύτητα...".

Η νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού χθες το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση της ομάδας ήταν κάτι το οποίο ανέφερε και ο ίδιος: " Κέρδισε δίκαια ο Άρης και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην κόντρα θα μπορούσε να είχε κάνει και άλλα γκολ. Ο Ολυμπιακός ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Τον ΠΑΟΚ τον είδα ανεβασμένο. Ο Ηρακλής πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα και αν ήταν λιγάκι πιο προσεκτικός και συγκεντρωμένος θα έφευγε με τους 3 βαθμούς", τόνισε, ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα μικρό σχόλιο για του προπονητές και δη τον Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε: " Όταν δεν είμαι σε μία ομάδα δεν υπεισέρχομαι σε τέτοια θέματα. Άλλο πράγμα είναι το βάζω ένα γκολ και ισοφαρίζω και άλλο βάζω γκολ και παίρνω το παιχνίδι. Ο Άρης πρόσεχε πολύ την άμυνά του και έφευγε υποδειγματικά στον αιφνιδιασμό. Είναι λογικό πως άλλη τακτική θα έχει με την Λάρισα την επόμενη εβδομάδα και άλλη με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη ήταν πολύ σημαντική γιατί με 6 βαθμούς σαν Άρης έχεις πρόβλημα. Στο κέντρο έγινε πολύ καλή δουλειά από τα χαφ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, είχε παίκτες με έμφαση στο να μαρκάρουν όπως ο Βιτόλο, ο Νεμπεγλέρας, και ο Νάτσο, και όταν κερδίζουν την μπάλα να φεύγουν μπροστά με αξιώσεις εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα, σαν άτομα, μπορεί να έχει καλύτερη από την άλλη, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Σε μία μεγάλη ομάδα δίνεται έμφαση για το πως θα είναι. Αν είσαι καλά στημένος θα κερδίσεις αλλά αν δεν είσαι τότε έχεις πρόβλημα. Δεν θέλω ούτε να κρίνω τον Βαλβέρδε ούτε τον Ερνάντεθ".

Τέλος για την εμφάνιση του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε ότι: " Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τι γίνεται, πάντα ο Ηρακλής είχε ένα πρόβλημα. Το να παίζεις καλή μπάλα δεν είναι κάτι που σε εξασφαλίζει. Πρέπει να βάζεις γκο" και να κερδίζεις παιχνίδια. Έτσι πως εξελίχθηκε το παιχνίδι υπάρχει μία πικρία για το ότι έχασε τη νίκη".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ