ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανατολάκης: "Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι"

Ανατολάκης: "Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι"
Ανατολακης

Ανατολάκης: "Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι". Χαμόγελα και το μυαλό στο Βόλο. Επέμβαση στον Κορακάκη.

- το καλό ξεκίνημα του Ατρόμητου και τον Γκιγιέρμο Όγιος:

"Ο Ατρόμητος έχει κάνει καλό ξεκίνημα, πλην του ματς με την ΑΕΚ το οποίο χάσαμε. Προσπαθούμε με τις οδηγίες του Όγιος να κάνουμε αυτό που πρέπει και να παίρνουμε τους βαθμούς. Η ομάδα είναι μια οικογένεια, όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο. Ο Όγιος θέλει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μολονότι είναι νωρίς τα έχει καταφέρει. Αυτό φαίνεται από τη δουλειά. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειάζονται".

- τους προσωπικούς του στόχους:

" Πιο σημαντικό είναι να έχω την υγεία μου. Θέλω, με την εμπειρία που έχω από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό, να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο Ατρόμητος έχει νέο προπονητή και φιλοδοξίες. Ο Όγιος έχει κάποια οράματα για τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα".

- τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σπανό:

" Ευχαριστώ τον κύριο Σπανό που με έφερε στην ομάδα Πέρσι δεν ήταν καλή χρονιά για τον Ατρόμητο και δεν το αξίζει αυτό. Η ομάδα έχει ιδανικές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους ποδοσφαιριστές και πρόεδρο που είναι πάντα δίπλα μας. Προσπαθεί να μην έχουμε δυσκολίες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας".

- την μη κλήση του στην Εθνική ομάδα:

" Ο κύριος Ρεχάγκελ είναι αυτός που αποφασίζει. Το μόνο που εύχομαι είναι η Εθνική να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να δώσουμε μια δεύτερη παρουσία στο Euro, κάτι που είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έστω και το μισό μηδέν αρκεί για να πάρει τη νίκη με την Βοσνία και πιστεύω ότι στη Τουρκία δεν θα χάσει. Το κλίμα είναι καλό και αυτό είναι το σημαντικό".

Χαμόγελα και το μυαλό στο Βόλο

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης, έχει φέρει χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει βάλει βάσεις για μία πολύ καλή σεζόν. Πλέον οι Περιστεριώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΣΚ Ολυμπιακό στο Βόλο. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ενοχλήσεις στον τένοντα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Ιωάννου και η συμμετοχή του στον αγώνα του Βόλου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.Την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στις 14.30 και δύο ώρες αργότερα η αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Γκιγιέρμο Όγιος θα αναχωρήσει για το Βόλο.

Στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου που θα παρακολουθήσουν τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου. Έξω από το γήπεδο θα υπάρχει ειδικό ταμείο και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 Ευρώ.

Επέμβαση στον Κορακάκη


Στο μεταξύ με απόλυτη επιτυχία σκέφθηκε η επέμβαση στη μύτη που έκανε σήμερα στο «Ιατρικό Κέντρο» ο Γιώργος Κορακάκης.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου εισήχθη νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε και ολική νάρκωση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το διπλό κάταγμα στο ρινικό οστού έπειτα από τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι του Σεπτεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο διάφραγμα.

Ο Κορακάκης που θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του θα απουσιάσει από τον αγώνα του Βόλου. Ο ίδιος ευχαριστεί τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ κ. Πισκοπάκη και τον γιατρό κ. Κουτσόγιωργα που τον χειρούργησε.































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ