ΑΡΗΣ

Ανατροπή σκηνικού με Τσέζαρεκ

Ανατροπή σκηνικού με Τσέζαρεκ
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον πάρει στην αποστολή

Με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ηρακλή το απόγευμα της Δευτέρας (15/11, 19:30) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σε μία μέρα που είχε μία διπλή ευχάριστη εξέλιξη για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ που είδε τους Μιχάλη Σηφάκη και Ντάνιελ Τσέζαρεκ να μπαίνουνε σε ρυθμούς ομάδας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πλέον γυμνάζεται κανονικά και υπολογίζεται από τον Αργεντινό τεχνικό της ομάδας έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο γόνατό του που στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε μαζέψει υγρό.

Μία εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα ο Σηφάκης να αποκλειστεί της αποστολής του παιχνιδιού με την Λάρισα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για πρώτη φορά εξάλλου μετά την θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς που είναι στην διάθεση του Κούπερ.

Ο τελευταίος ωστόσο θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα τον έχει στην αποστολή του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή ή όχι.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φρανθίθκο Χαβίτο που παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι, ενώ το ειδικό πρόγραμμά του συνεχίζει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Τέλος αύριο Σάββατο (13/11) το πρόγραμμα του Κούπερ περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ