ΑΡΗΣ

Αναβολή δύο εβδομάδων

Αναβολή δύο εβδομάδων
INTIME SPORTS

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε αναβολή δύο ακόμη εβδομάδων για τις υποθέσεις που αφορούν το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ραντεβού για τις 26 Φεβρουαρίου, σε δύο εβδομάδες, έδωσε η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης μετά από την αναβολή που εξασφάλισε το μεσημέρι η νομική της υπηρεσία για του Χρήστου Γρόλλιου.

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η υπόθεση του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών για την διαφορά από την μετακίνηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου που αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες δέκα που η εκδίκασή τους στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μετατέθηκε για τις 26 Φεβρουαρίου είναι αυτές των Κουλουχέρη, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο, Γκαρσία, Μενδρινού και Ρονάλντο Γκιάρο και των μάνατζερ Γλυκού και Κοτταρίδη.

Εν τω μεταξύ η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και στην υπόθεση του Σάκη Πρίττα με την κατάθεση της σχετικής έφεσης.

Υπενθυμίζεται πως η πρωτόδικη απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών είχε επιδικάσει στον διεθνή μέσο – πλέον της Skoda Ξάνθης - το ποσό των 175.000 ευρώ ύστερα από προσφυγή που είχε καταθέσει.

Κι αυτό αφού δεν είχε καταστεί δυνατό να επικυρωθεί και εγγράφως ο συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η οφειλή προς τον Πρίττα αναγνωρίζεται.

Στο αγωνιστικό τέλος κομμάτι κι ενώ η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα ξεκινήσει αύριο μετά το σημερινό ρεπό ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα.

Αυτά έχουνε να κάνουνε με τους Ανδρέα Τάτο και Γρηγόρη Παπαζαχαρία που επέστρεψαν με προβλήματα από τα Χανιά και το χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αμφότεροι είναι προγραμματισμένο να υποβληθούνε σήμερα κιόλας σε υπέρηχο από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Ο Τάτος έχει ακόμη ενοχλήσεις στα πλευρά από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που όμως επιδεινώθηκαν χθες και υπάρχουν φόβοι για θλάση κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή όχι από τον υπέρηχο.

Κι όσο για τον Παπαζαχαρία έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και απομένει να φανεί αν πρόκειται για κάποιο τράβηγμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ