ΠΑΟΚ

Αναβολή και ένταση στην ΕΕΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε αναβολή για τις 16 Μαΐου για την κατάπτωση της εγγυητικής,

Η Ε.Ε.Α. την Πέμπτη 20 Απριλίου είχε καλέσει για σήμερα σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα με τη νομική της υπηρεσία να ήταν αποφασισμένη εξ αρχής να προχωρήσει σε αίτημα αναβολής όπως και το πέτυχε.
Αιτία; Είχε να κάνει με το ότι τις τελευταίες εβδομάδες η έλλειψη ρευστότητας δεν επέτρεψε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει στους απαιτούμενους διακανονισμούς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κατατεθούν μία σειρά νέων αιτήσεων για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως τους Μάρκο, Χάγκαν, Κούτση, Κάραλιτς, Φουτσίνι, Ουντέζε και όχι μόνο. Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις το συνολικό ποσό που διεκδικούν όλοι μαζί φτάνει στο 1,5 εκ ευρώ

Σήμερα λοιπόν ενώπιον των μελών της Ε.Ε.Α. ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος, ζήτησε και πήρε την αναβολή της υπόθεσης με αυτή να ορίστηκε για τις 16 Μαΐου. Παρών στην εκδίκαση ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής, που βρισκόταν από χθες στην Αθήνα καθώς συμμετείχε στη συνεδρίαση της Super League.

Κι ενώ η αναβολή ήταν ο βασικός στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή εκδίκαση στην Ε.Ε.Α. δεν έλειψε η ένταση. Ο λόγος; Αυτή προέκυψε όταν έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς προχώρησε σε κατάσχεση εις χείρας τρίτων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με την κίνησή της αυτή διεκδικεί το ποσό των 170.000 ευρώ που με τις αυξήσεις έφθασε στις 180.000 ευρώ για την μεταγραφή του Στέλιου Ηλιάδη από τα χρήματα που είναι να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την μεταγραφή του Φάνη Γκέκα. Δηλαδή από τα εναπομείναντα 250.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, στο άκουσμα της κίνησης αυτής ήταν επόμενο να αντιδράσει και να απευθυνθεί σε έντονο τόνο στον νομικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξη Βαγιάτα, που ήταν επίσης παρών στην αίθουσα και μεταξύ των άλλων εκπροσωπεί και ποδοσφαιριστές που ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, αξίζει να σημειωθεί ότι απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ε.Ε.Α. την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης του είπε χαρακτηριστικά πως:

"Περιμένουμε ένα δάνειο που αν το πάρουμε ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Αν δεν το πάρουμε τότε εγώ δεν θα είμαι εδώ την ημέρα που ορίστηκε να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση (σ.σ. 16 Μαΐου) και ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Δ΄ Εθνική"

Στη Πολωνία με άδεια ο Μίετσελ

Με άδεια λίγων ημερών φεύγει αύριο το πρωί για την Πολωνία ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μάρτσιν Μίετσελ, αφού δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ο Πολωνός αναμένεται να επιστρέψει την προσεχή Τετάρτη, όπου θα μπεί και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας του.

Ο Γιώργος Παράσχος, που επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες σαν αντίπαλος του Ατρομήτου στο Περιστέρι, προετοιμάζει την ομάδα του για το μεθαυριανό αυτό παιχνίδι επιλέγοντας σχήματα και τακτικές. Το πιο πιθανό, προς το παρόν, είναι ότι θα ξεκινήσει με τους Βαγγελή, Μουμίν στη μεσαία γραμμή, αντί των Ζαγοράκη και Μπαλάφα, ενώ στην επίθεση την θέση του Μίετσελ, θα καταλάβει μάλλον ο Χριστοδουλόπουλος, που φέτος δεν ξεκίνησε ακόμα σε κανένα παιχνίδι βασικός. Μικρό πρόβλημα υφίσταται με τον Χρήστο Μελίσση, που δεν προπονήθηκε με την ομάδα ούτε και σήμερα και αναμένεται πλέον αύριο η είσοδος του στο ομαδικό γκρουπ.

Μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος θα επιλέξει τους 18 που θα ταξιδεύσουν το απόγευμα στην Αθήνα και μεταξύ αυτών δεν θα είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κυριάκος Τοχούρογλου, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και την θέση του θα πάρει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική ο νεαρός Δημήτρης Κυριακίδης.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ