ΑΕΚ

Αναβολή μίας ημέρας το ραντεβού Κοζώνη-Νοτιά

Αναβολή μίας ημέρας το ραντεβού Κοζώνη-Νοτιά
Νοτιάς

Αναβολή μίας ημέρας πήρε το κρίσιμο ραντεβού Κοζώνη-Νοτιά. Χωρίς πέντε 11αδάτους στη Ν. Σμύρνη

Η συνάντηση Νοτιά-Κοζώνη

Το απόγευμα, για μας στην Ελλάδα, πρωί-πρωί (8πμ) ώρα Φλόριντα, ήταν τελικά να ξεκινήσει η συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ Κοζώνη. Το ραντεβού που αναμένεται να οριστικοποιήσει το τι θα συμβεί από δω και πέρα στην ΑΕΚ.

Ο νυν μεγαλομέτοχος και ο υποψήφιος αγοραστής είναι να συναντηθούν σε αμερικάνικο έδαφος, όπου ο Νοτιάς περιμένει την εγγυητική των 29 εκατομμυρίων ευρώ, από την πλευρά Κοζώνη. Αν γίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει αυτόματα ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η συνάντηση θα γινόταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (δηλαδή βράδυ Τρίτης, στη Φλόριντα), ωστόσο παρότι υπήρξε μια πρώτη επαφή, το ραντεβού μετατέθηκε κάποιες ώρες αργότερα. Και τελικά πήρε αναβολή για μία ημέρα.

Αφορμή στάθηκαν οι καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν στον Νοτιά να ταξιδέψει από την Νέα Υόρκη στη Φλόριντα. Ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο με τους δύο άνδρες να έχουν ολόκληρο το σαββατοκύριακο μπροστά του προκειμένου να ξεκινήσουν και γιατί όχι να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους.

Χωρίς πέντε στη Νέα Σμύρνη!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπάθησε να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του από τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε δοκιμές με την Έβερτον για να έχει όλους τους παίκτες με τον Πανιώνιο αλλά όσο κι αν προσπάθησε γι αυτό δεν τα κατάφερε.

Ο Νάτσο Σκόκο πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τους Άγγλους αλλά εν τέλει τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Ο Αργεντινός θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Μπενφίκα, ενώ το ιατρικό επιτελείο θα δώσει μάχη για τον έχει έτοιμο για τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Απών από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι και ο Γιουσούφ Χέρσι ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Ολλανδός χτύπησε κι αυτός στο παιχνίδι με την Έβερτον και θα επανεξεταστεί για πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Από τους... παλιούς τραυματίες, ο Σάνελ Γιάχιτς δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ ο Κρίστιαν Νέμεθ θα αγωνιστεί μόνο με ένα μικρό θαύμα. Στη Νέα Σμύρνη δεν θα είναι ούτε ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος αποκόμισε μεν ένα τραυματισμό από το παιχνίδι με την Έβερτον αλλά έτσι κι αλλιώς στην ερχόμενη αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του για τις 4 κίτρινες κάρτες.

Τα μόνα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Μιχάλη Παυλή ο οποίος χτύπησε στο Europa αλλά ο τραυματισμός δεν εμπνέει καμία ανησυχία για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ