ΑΡΗΣ

Αναβολή ο Ντέιλι, πακέτο με Νασούτι

Αναβολή ο Ντέιλι, πακέτο με Νασούτι
Νασούτι

Την Δευτέρα θα έρθει τελικά στην Θεσσαλονίκη ο Ίαν Ντέιλι για τον Άρη, όπως και ο Κριστιάν Νασούτι

Αιτία της αναβολής είναι ένα προσωπικό ζήτημα που έπρεπε να διευθετήσει ο διεθνής Ιρλανδός και είχε σαν αποτέλεσμα να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα άφιξή του στην Θεσσαλονίκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη αναμένεται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πλέον την Δευτέρα το απόγευμα.
Κι όσο για τον Κριστιάν Νασούτι είναι προγραμματισμένο την Κυριακή να ξεκινήσει το ταξίδι του από το Μπουένος Άιρες στην Ρώμη και από εκεί το πρωί της Δευτέρας (29/06) για την Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" αναμένεται στις 12:15 με τον Αργεντινό αμυντικό να αγωνίζεται με το νούμερο 15 στην πλάτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν επίσημα από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την Τρίτη (30/06) ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Την Τρίτη το πρωί εξάλλου και ανά συγκεκριμένα γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στις 8:30 το πρωί και το δεύτερο μετά την ολοκλήρωση της πρωινής ανεπίσημης συγκέντρωσης στο Ρύσιο.

Το πρωί της Τρίτης (30/06) θα ξεκινήσουν για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και οι εργομετρικές-καρδιολογικές εξετάσεις. Δύο γκρουπ παικτών (το πρώτο 9:00 με 11:00 και το δεύτερο 11:00 με 13:00) θα πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις την Τρίτη, δύο γκρουπ την Τετάρτη και δύο την Πέμπτη, πάντα τις ίδιες ώρες.

Τέλος η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως έγινε και επίσημα γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 19:30.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ