ΑΡΗΣ

Αναβολή θέλει ο Άρης

Δεν γίνονται τα ματς με Εργοτέλη (ποδόσφαιρο), ΠΑΟΚ (μπάσκετ). Την Τετάρτη (19:00) το ματς σε Χαριλάου

Αναβλήθηκαν οριστικά οι αναμετρήσεις του Άρη στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η ΠΑΕ Άρης όμως θα ζητήσει να μην διεξαχθεί κανένα παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League.
Η ΠΑΕ Άρης λοιπόν φέρεται αποφασισμένη το συντομότερο δυνατό να στείλει σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, την Super League, εκφράζοντας το αίτημα της, το οποίο και θα στηρίζεται στην κοινή συνεννόηση των ομάδων να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών όχι απλώς την ίδια ημέρα αλλά και ώρα. Τελικά, την Τετάρτη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί (19:00) το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Όσο για το τι ανέφερε η απόφαση που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού;

"Αναβάλλονται, για λόγους δημόσιας τάξης, οι αγώνες των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Άρη, αύριο και μεθαύριο, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού. Ως γνωστόν, οι "κιτρινόμαυρες" ΠΑΕ και ΚΑΕ διένειμαν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς τους και δεν κυκλοφόρησαν νέα, τα οποία θα έπρεπε να πωλούνται από τα εκδοτήρια. Συγκεκριμένα, αναβάλλεται ο αυριανός αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Άρη με τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι που θα έδινε η ποδοσφαιρική με τον Εργοτέλη, την Κυριακή.

Η απόφαση στηρίζεται:

- Στην παράγραφο 5 του άρθρου 41Δ του Νόμου 2725/99, όπως ισχύει. Σύμφωνα δε με τη σχετική διάταξη:
- Σε αιτιολογημένη εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
- Σε σχετική γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ και

Στην από 4 Απριλίου 2007 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία ανακλήθηκε, η από 1ης Νοεμβρίου 2006 απόφασή της, που αφορούσε στην αναγνώριση των Συνδέσμων Φιλάθλων", αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ".











Όσο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ; Θα γίνει το πιθανότερο την Τετάρτη, εκτός αν αποφασιστεί κάτι διαφορετικό από τον ΕΣΑΚΕ. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πάντως δια του προέδρου της Θανάση Τζεβελέκη θα ζητήσει από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Βασίλη Οικονομίδη αν γίνεται το παιχνίδι να γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

Σκόρδας: "Αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής"



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis με αφορμή την απόφαση της αναβολής του μεθαυριανού αγώνα με τον Εργοτέλη τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει άμεσα σε αίτημα του προς την Super League για αναβολή όλων των παιχνιδιών της 27ης αγωνιστικής.
"Υπάρχει δυσαρέσκεια για την αναβολή του αγώνα. Δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο", ήταν το πρώτο του σχόλιο και συνέχισε: "Εμείς με έγγραφο θα ζητήσουμε την αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής γιατί έτσι μπορούν να επηρεαστούν τα αποτελέσματα".


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας τονίζοντας πως: "Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας λένε ότι μοιράζουν εισιτήρια", κι όσο για την δική του λογική; "Θέλουμε όλοι να αξιοποιήσουμε, να προασπίσουμε το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα. Υπάρχει πρόβλημα δημόσιας νοημοσύνης, η Αστυνομία δεν ήξερε για την απόφαση της Κυβέρνησης. Εμείς έχουμε δώσει τα εισιτήρια μας εδώ και είκοσι ημέρες".



Από την πλευρά του μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Νίκος Τζώρτζογλου, στο δικό του σχόλιο για την απόφαση της αναβολής του αγώνα με τον Άρη είπε: "Δεν το ακούσαμε... καλά. Όποιος παράγοντας έχει μία υγιής σκέψη θα ήθελε να γίνει ο αγώνας. Είμαστε προβληματισμένοι αφού το μάθαμε για την αναβολή τρεις ώρες πριν πετάξει η αποστολή".


Κι όσο για το Εργοτέλη; "Εμείς δεν έχουμε σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων. Ο Εργοτέλης δεν ήθελε την αναβολή του αγώνα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ