LIGUE 1

Άνχελ Γκόμες: "Αισθάνομαι καλύτερα"

Άνχελ Γκόμες: "Αισθάνομαι καλύτερα"
INSTAGRAM: ANGEL.GOMES10

Ο Άνχελ Γκόμες έστειλε μήνυμα μέσω Instagram για τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη και ευχαρίστησε όλους όσους τους έστειλαν μηνύματα.

Ο Άνχελ Γκόμες υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στην αναμέτρηση της Ρεμς με τη Λιλ, καθώς συγκρούστηκε άσχημα κεφάλι με κεφαλί με τον Αμαντού Κονέ στο 11ο λεπτό.

Ο Γκόμες έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας βρει τις αισθήσεις του. Μια μέρα μετά ο Άγγλος μέσος της Λιλ έστειλε μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, λέγοντας ότι ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

"Η πρόσκρουση ήταν σκληρή, αλλά αισθάνομαι καλύτερα" ανέφερε μεταξύ άλλων στο VIDEO, αφήνοντας να φανεί ένας τραυματισμός στο κάτω χείλος. "Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο μας και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη δουλειά, καθώς και τους φιλάθλους των δύο ομάδων για την υποστήριξη".

"Απλά ένα μήνυμα για να καταλάβουν όλοι ότι είμαι καλά! Η υποστήριξη ήταν συντριπτική και απλά ευχαριστώ τον Θεό όλα είναι εντάξει. Αγάπη και ευλογίες! Υπενθυμίστε μου να μην κάνω άλματα για άλλες κεφαλιές", έγραψε στη λεζάντα του ποσταρίσματός του.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ