ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανέλαβε... ο "Τζίγγερ"

Ανέλαβε... ο "Τζίγγερ"
γηπεδο

Ο "Τζίγγερ" ανέλαβε να βρει χρηματοδότη για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Φιλικό με Λωζάνη στις 31

Σκοπός της συνάντησης με τον δήμαρχο Αθηναίων από την πλευρά του "Τζίγγερ" ήταν να θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο να αναλάβει η "πράσινη" ΠΑΕ την κατασκευή του γηπέδου, προκειμένου να μη χαθεί περισσότερος πολύτιμος χρόνος.
Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού πρότεινε να μη γίνει διαγωνισμός για την εύρεση χρηματοδότη και κατασκευαστή, αλλά αυτοί να επιλεγούν απευθείας από τη διοίκηση του συλλόγου. Ο κ. Κακλαμάνης επιφυλάχθηκε να απαντήσει σύντομα αφού πρώτα μελετήσει διεξοδικά την πρόταση.

Αξίζει να τονίσουμε πως αν τελικά η πρόταση γίνει αποδεκτή, τότε δεν θα διεξαχθεί διεθνής διαγωνισμός για την ανεύρεση εταιρίας που θα αναλάβει το έργο καθώς η ίδια η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα βρει τον κατασκευαστή και τον χρηματοδότη, αποφεύγοντας έτσι περαιτέρω καθυστερήσεις που οφείλονται σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ολα καλά με "Παπ"

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσε τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης. Σε μια στιγμή του χθεσινού "διπλού" και ο αρχηγός του "τριφυλλιού" πάτησε σε μία λακκούβα και γύρισε ελαφρά το δεξί του πόδι.

Μόλις σωριάστηκε στο έδαφος άπαντες "πάγωσαν" ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό αφού εξετάστηκε και από το ιατρικό τιμ, και ο διεθνής επιθετικός αναμένεται από σήμερα να προπονηθεί και πάλι κανονικά.

Νίνης-Ελίνι και μετά... Λε Μαν



To πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής άλλαξε, προκειμένου οι παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό της Ελλάδας με τη Γερμανία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Tόσο ο Σωτήρης Νίνης όσο και ο Ελίνι Δημούτσος θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Νίκος Νιόμπλιας, οπότε το ενδιαφέρον των συμπαικτών τους είναι για έναν ακόμα λόγο αυξημένο ενόψει του βραδινού τελικού.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη πρωϊνη προπόνηση, ενώ το βράδυ υπάρχει το φιλικό με τη γαλλική Λε Μαν (20:30 NET) που θα είναι και το πιο ισχυρό έως τώρα τεστ για τους πράσινους. Η Λε Μαν τερμάτισε πέρυσι στη 12η θέση της γαλλικής Ligue 1, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απείχε μόλις 8 βαθμούς από την τέταρτη θέση, που έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο, δείγμα της ανταγωνιστικότητας του περσινού πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις είναι σημαντικό πως η Λε Μαν βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα ετοιμότητας μιας και το Championnat ξεκινά σε λίγες μόλις ημέρες (5 Αυγούστου) και σε αντίθεση με τους πράσινους βρίσκεται πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία της για την έναρξη της νέας περιόδου.

Με Λωζάνη το φιλικό στις 31 Ioυλίου



Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και ο αντίπαλος της ομάδας στο αμέσως επόμενο φιλικό στις 31 Ιουλίου. Θα γίνει στις 20:30 ώρα Ελλάδος στο Εσαλένς κόντρα στην ελβετική Λωζάνη FC.

Σενάρια για Μανουέλ Αρμπολέδα Σάντσεθ

Από την "αγορά" της Πολωνίας ήρθε το νέο σενάριο περί υποψήφιου κεντρικού αμυντικού. Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού, Μανουέλ Αρμπολέδα Σάντσεθ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ζεγκλεμπίε Λούμπιν από το χειμώνα του 2006, ομάδα που αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ