ΑΕΚ

Ανεπιθύμητος ο Δημητριάδης

Ανεπιθύμητος ο Δημητριάδης
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Βασίλη Δημητριάδη λήγει και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εντός των Σπάτων προσδοκά σε μη ανανέωσή του! Το Sport24.gr αποκαλύπτει τα πως και τα γιατί μιας σχέσης που δεν οδεύει σε happy end!

Είναι ο άνθρωπος που αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο των αποδυτηρίων με τη διοίκηση. Ή τουλάχιστον αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του, όμως ο Βασίλης Δημητριάδης δεν το είδε ποτέ έτσι.

Τουναντίον η επιθυμία του να χώνεται σε όλα, να έχει άποψη για όλα και πολλές φορές να ενεργεί χωρίς να του έχουν ανατεθεί οι προβλεπόμενες αρμοδιότητες, τον καθιστούν «persona non grata» εντός των Σπάτων.

Οι αντιπάθειες εντοπίζονται σχεδόν όλους τους κιτρινόμαυρους διαδρόμους. Το Sport24.gr αποκαλύπτει όλο το φάσμα των εσωτερικών τριβών στα Σπάτα με κεντρικό πρόσωπο τον άλλοτε σπουδαίο φορ της Ένωσης:

Ποδοσφαιρικό τμήμα: Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πολλές φορές ενοχληθεί από διαρροές οι οποίες θεωρούν ότι έχουν γίνει προς συγκεκριμένη (αμιγώς οπαδική) μερίδα του Τύπου από τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Αισθάνονται ότι πολλάκις έχουν σκοπίμως στοχοποιηθεί. Κι επίσης είναι πολλοί εκείνοι που δεν εκφράζονται από τις αυταρχικές συμπεριφορές του. Αισθάνονται ότι παίζει διπλό παιχνίδι και δεν τον εμπιστεύονται.

Υπαλληλικό προσωπικό: Είναι πολλά τα (απλήρωτα) μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας που έχουν πολλές φορές κατηγορηθεί από τον Δημητριάδη ότι (δήθεν) δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Αφήνει αιχμές για διαρροές από πρόσωπα που δεν έχουν ιδέα για όσα βγαίνουν στον Τύπο, υποδεικνύει απολύσεις, προβαίνει ακόμα και σε παρατηρήσεις που αφορούν καθαρά προσωπικές επιλογές του κάθε ατόμου! Έχει άποψη ακόμα και για το ύψος των μισθολογικών απολαβών των εργαζομένων!

Προπονητικό επιτελείο: Δεν είναι ψέμα ότι ο Νίκος Κωστένογλου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό μπροστά τους. Θεωρούν ότι χρησιμοποιεί «όργανά» του στον (οπαδικό) Τύπο προκειμένου να τους εκθέτει και ότι ο (εν πολλοίς και βάσει των υπαρχουσών συνθηκών) πόλεμος που αντιμετώπισαν από μερίδα των Μ.Μ.Ε. οφειλόταν (και) σε δικές του υποδείξεις.

Ο Κωστένογλου έχει ξεκαθαρίσει ότι για να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ο Δημητριάδης θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα το είχε απαιτήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως έκανε πίσω προς αποφυγή περισσότερων διαταραχών σε μία ΠΑΕ που ούτως ή άλλως πελαγοδρομούσε…

Τεχνικός διευθυντής: Πυρ και μανία μαζί του είναι και ο Άρναρ Γκρέταρσον , ο οποίος πολλάκις έχει εκφράσει σε μέλη της διοίκησης της δυσφορία του για τον τρόπο που παρεμβαίνει ο Δημητριάδης σε συζητήσεις και αποφάσεις που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Ο Ισλανδός διαπιστώνει ότι ο Δημητριάδης προσπαθεί να έχει λόγο ακόμα και σε θέματα σκάουτινγκ, κάτι που ασφαλώς δεν του έχει ζητηθεί ποτέ και από κανέναν. Και που ασφαλώς δεν προβλέπεται από τη συνεργασία των δύο μερών…

Εκτός πλάνων Ντέμη: Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι η (πιθανή) επιστροφή του Νικολαΐδη θα σημάνει τη (βέβαιη) αποχώρηση του Δημητριάδη. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον που δρα όπως ο αποκαλούμενος και «Μπίλαρος», άλλωστε έχει ήδη προτείνει για τον ρόλο αυτό τον Νίκο Λυμπερόπουλο, άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί και ο Νίκος Κωστένογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ