ΑΡΗΣ

Ανεξήγητη επίθεση Μασάδο σε Φερνάντεζ

Ανεξήγητη επίθεση Μασάδο σε Φερνάντεζ
Μασάδο

Τη νίκη επί του Λεβαδειακού επισκίασε η ανεξήγητη επίθεση του Μασάδο στον Φερνάντεζ μετά το τέλος του ματς

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού έδειχνε να περιμένει στην φισούνα των αποδυτηρίων των Αργεντινό του Άρη έχοντας βγάλει την φανέλα του αφού ενώ πέρασε προηγουμένως από μπροστά του ο Μιχάλης Σηφάκης δεν ασχολήθηκε καν μαζί του.
Αντίθετα αμέσως μετά ο Μασάδο κινήθηκε σε βάρος του Φερνάντεζ δίνοντάς του μπουνιά στην πλάτη για να ακολουθήσει και ο Βραζιλιάνος Σερζίνιο αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού όπως τόνισε λίγο πιο μετά στις δηλώσεις ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το όλο επεισόδιο έγινε ενώπιον του δεύτερου παρατηρητή διαιτησίας της χθεσινής συνάντησης.

" Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τον συμπαίκτη μας μετά την σύρραξη που δημιουργήθηκε και που πραγματικά δεν μπορώ να την εξηγήσω", τόνισε ο Κουλουχέρης ενώ αναφερόμενος στις συνθήκες που επικρατούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δήλωσε: " Εμείς σαν ομάδα, σαν ποδοσφαιριστές και σαν Άρης όταν έρχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τυγχάνουν υποδειγματικής φιλοξενίας".

Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Κάμπορα σε δηλώσεις του για την νίκη επί του Λεβαδειακού τόνισε: " Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είχαμε πολλά παιχνίδια χωρίς νίκη και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας", ενώ και για τον ίδιο και ότι σκόραρε και πάλι μετά την 2η αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο Στάδιο επί του Ηρακλή δήλωσε: "Ήταν σημαντικό για μένα".

Για την σημασία της χθεσινής νίκης ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη υπογράμμισε πως: " Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε με την νίκη μας να μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Φέρνει ηρεμία και διάθεση για την δουλειά στην διάρκεια της εβδομάδας. Πλέον κοιτάμε μπροστά και θέλουμε τώρα δύο νίκες στην έδρα μας στα δύο παιχνίδια στο τέλος του Α΄ γύρου (σ.σ. με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό)".

Στα εκτός αγωνιστικών την Παρασκευή η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σφράγισε επιταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ που ήταν για τα τέλη του Οκτωβρίου ύψους 350.000 ευρώ που αφορούσε την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Σάνιελ Γιάχιτς κι αφού είχε κάνει υπομονή ενός μήνα μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκου Θανόπουλου. Πλέον η ΠΑΕ AEK καλείται να είναι συνεπής σε διάστημα 8 ημερών προς αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων της.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ