ΑΡΗΣ

Ανηφορίζει ο Μπακασέτας

Ανηφορίζει ο Μπακασέτας
INTIME SPORTS

Τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη έχει πάρει ο Τάσος Μπακασέτας αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Τρίπολης για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Άρη.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει πάρει τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Τρίπολης για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Άρη.

Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση της ομάδας της Αρκαδίας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ για το επόμενο εξάμηνο καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Ο Μπακασέτας είχε έρθει από χθες σε συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για τον εξάμηνο δανεισμό του, με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε και μία πρώτη επικοινωνία με τον νέο του τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο.

Κατά τα άλλα ηπρώτη απόφαση που πήρε η Κοινωνία Μελών Άρη αφορούσε το πόρισμα της NEXIA και την παράδοσή του στον εισαγγελέα.

Κι όσο για τη δεύτερη αφορά τις εξηγήσεις που θα ζητήσει από τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ και τον πρόεδρό της Λάμπρο Σκόρδα για την μη έκδοση των δελτίων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ