ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανήσυχος ο Κλοπ για τον τραυματισμό του Σαλάχ: "Εκείνη την στιγμή ήταν σοκ, μίλησα μαζί του"

Ο Κλοπ μαζί με τον Σαλάχ
Ο Κλοπ μαζί με τον Σαλάχ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ανήσυχος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ τόνισε πως βρίσκεται εν αναμονή των εξετάσεων.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στο Αίγυπτος - Γκάνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, προκαλώντας ανησυχία στους συμπατριώτες του αλλά και στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει ανησυχία για τραυματισμό στους μηριαίους, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια διάγνωση. Ο Γιούργκεν Κλοπ περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Αιγύπτιο να αποχωρεί, τονίζοντας πως δεν έχει τις πληροφορίες για το πρόβλημά του.

"Δεν ξέρουμε κάτι. Τού μίλησα χθες το βράδυ. Χρειαζόμαστε περισσότερες εξετάσεις και μετά θα ξέρουμε. Φυσικά, εκείνη την στιγμή ήταν σοκ. Όλοι ξέρουμε πως σπάνια βγαίνει έξω ή χρειάζεται να βγει έξω, έτσι σίγουρα κάτι υπάρχει. Θα δούμε.

Δεν έχω πληροφορίες τώρα. Εξαρτάται από την διάγνωση. Υπέρηχος και μετά μαγνητική, θα δούμε" ανέφερε συγκεκριμένα ο προπονητής της Λίβερπουλ. Φυσικά, η ενδεχόμενη απώλεια του Σαλάχ θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τη Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ