ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άνοδος μίας θέσης για τη "γαλανόλευκη"

Άνοδος μίας θέσης για τη "γαλανόλευκη"
ομαδικη παραταξη ενδεκαδα

Οι δύο νίκες στο ξεκίνημα της...περιπέτειας των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010, έδωσαν τη δυνατότητα στην Εθνική ομάδα να ανέβει μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την 18η θέση που ήταν τον περασμένο μήνα, βρέθηκε πλέον στην 17η της βαθμολογίας που ανακοινώνει κάθε μήνα η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά στους αντιπάλους της "γαλανόλευκης" στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Ισραήλ ανέβηκε τρεις θέσεις και είναι πλέον μία θέση πιο ψηλά από την Εθνική(16ο) ενώ η Ελβετία αντίθετα είναι πλέον στην 45η , έχοντας χάσει τρεις θέσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Η Λετονία είναι 64η έχοντας χάσει μία θέση ενώ η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, Μολδαβία είναι 65η έχοντας κάθετη πτώση μιάς και έχασε 17 θέσεις.

Τέλος το Λουξεμβούργο μετά την ιστορική νίκη που σημείωσε επί της Ελβετίας ανέβηκε 29 θέσεις και είναι στην 123η.

Όσον αφορά στην κορυφή δεν υπήρξε μεταβολή καθώς η Ισπανία παραμένει στην κορυφή, δεύτερη είναι η Ιταλία και τρίτη η Γερμανία.

Η Βραζιλία αντίθετα είναι πλέον 4η έχοντας κερδίσει δύο θέσεις ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Ολλανδία που έχασε πάντως μία θέση.H Κύπρος τέλος έπεσε 15 θέσεις και είναι πλέον στην 80η θέση στο κόσμοΠιο αναλυτικά η πρώτη 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης είναι:

1. Iσπανία

2.Ιταλία

3.Γερμανία

4.Βραζιλία

5.Ολλανδία

6.Κροατία

7.Αργεντινή

8.Τσεχία

9.Ρωσία

10.Πορτογαλία

11.Γαλλία

12.Καμερούν

13.Τουρκία

14. Αγγλία

15.Βουλγαρία

16.Ισραήλ

17. Ελλάδα


18.Ρουμανία

19.Ουκρανία

20. Ουρουγουάη


















































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ