ΑΡΗΣ

Ανοιχτή πόρτα από Ριέρα

Ανοιχτή πόρτα από Ριέρα
ριερα

Ο Ριέρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με την φανέλα του Αρη

Στις δηλώσεις του πάντως ο διεθνής 20χρονος Ισπανός επιθετικός άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον στον Άρη, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και του χρόνου με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ είναι για ένα χρόνο.
«Ο ερχομός μου στον Άρη δεν είχε επιβεβαιωθεί πλήρως, απλά μιλούσαμε. Η Εσπανιόλ μου έκανε μία πρόταση και σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να πήγαινα εκεί αφού αγωνίζεται κι ο αδερφός μου στην ομάδα», δήλωσε ο Ριέρα με τον διεθνή Ισπανό επιθετικό να ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Άρη για το ενδιαφέρον τους.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την πρόταση και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να έρθω στην Ελλάδα. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή, αφού πρόκειται για μία ομάδα που κάνει βήματα μπροστά και γιατί όχι να μην έρθω στο μέλλον».

Όσο για την σχέση του με τον Τόνι Κάλβο; «Ο Τόνι Κάλβο είναι φίλος μου και μου μίλησε λίγο για τον Άρη, όπου παίζουν κι άλλοι Ισπανοί όπως ο Φελίπε και ο Κόκε, τους οποίους και γνωρίζω».

Σχετικά με το φλερτ που προέκυψε με τον Άρη ο Ριέρα είπε: «Ήμουν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Μανέλ Φερέρ. Για να ερχόμουν στον Άρη έπρεπε να συμφωνήσει και η Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν έγινε, αφού η Μπάρτσα συμφώνησε με την Εσπανιόλ με το συμβόλαιό μου να είναι για ένα χρόνο».

Έτσι λοιπόν στον Άρη δεν ασχολούνται πλέον με τον Ριέρα αλλά όπως φαίνεται ούτε με τον Σιέρα παρά μόνο από τους αυτούς που βρέθηκαν στην διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα στο διάστημα της προετοιμασίας μόνο με τον Νταβίντ Ετό. Ο αδερφός του Σάμουελ που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Ισπανό τεχνικό δεν αποκλείεται να αποκτηθεί με την προϋπόθεση να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Ο λόγος; Όπως και για το ότι δεν θα αποκτηθεί και ο Σιέρα έχει να κάνει με την απόκτηση του διεθνή Βολιβιανού Λίμπεργκ Γκουτιέρες. Από την στιγμή που ο τελευταίος θα βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του με τον Άρη διετούς χρονικής διάρκειας, αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί. Από την στιγμή που γίνει αυτό θα καλύψει την τελευταία θέση ξένου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά αλλά και των επιτελικών μέσων.

Ο Γκουτιέρες αναμένεται να βρίσκεται αύριο το μεσημέρι μέσω Ρώμης στην Θεσσαλονίκη έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του από την Αργεντινή, μαζί με τον συμπατριώτη του και όπως όλα δείχνουν και συμπαίκτη του στον Άρη, Νάτσο Γκαρσία. Ο τελευταίος βρέθηκε στη πατρίδα του για να συμμετάσχει στο χθεσινό φιλικό της Βολιβίας με το Εκουαδόρ.

Στα αγωνιστικά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στην διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα βρίσκονται πλέον τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όσο και ο Σέρχιο Κόκε. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα δίπλα στον Ευθύμη Κουλουχέρη στον αγώνα του Σαββάτου για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο για τον Κόκε; Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βγάλει το 90λεπτο μετά από τόσο μεγάλο χρόνο απουσίας. Στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Άρη μπήκε και ο Σπύρος Γόγολος σε αντίθεση με τους Ρονάλντο Γκιάρο, Γιόναν Γκαρθία και Γιώργο Κολτσίδα που αναμένεται να είναι απόντες.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ