ΞΑΝΘΗ

Γκσπούρνινγκ: "Ανοιχτό παιχνίδι"

Γκσπούρνινγκ: "Ανοιχτό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ανοιχτό χαρακτήρισε το φιλικό της Αυστρίας με την Ελλάδα, ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ με δηλώσεις του στην Αυστρία και πρόσθεσε:"Σε αυτό το φιλικό αναμένεται ο Φερνάντο Σάντος να κάνει αρκετές δοκιμές και να δώσει ευκαιρία σε λιγότερο έμπειρους παίκτες".

Ο πορτιέρο της Ξάνθης αναφέρθηκε και στην δική του απουσία από την αποστολή της Εθνικής Αυστρίας.

"Είναι ένα πραγματικά ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα παρουσιάσουν καλό θέαμα. Το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία αλλά μπορούμε να νικήσουμε γιατί στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2012, πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση", είπε αρχικά.

Αναφορικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας μετά την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ και την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος, ανέφερε:

" Ο νέος προπονητής της ομάδας ήταν ξεκάθαρος ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα αλλά αυτό θα γίνει βήμα-βήμα και η ομάδα εξακολουθεί να παίζει αρκετά αμυντικά. Σε αυτό το φιλικό αναμένεται ο Φερνάντο Σάντος να κάνει αρκετές δοκιμές και να δώσει ευκαιρία σε λιγότερο έμπειρους παίκτες".

Συνεχίζοντας ακόμη υποστήριξε:" Στην Ελλάδα δεν δίνουν πολλή αξία στην εθνική ομάδα. Εδώ καθημερινά μιλούν μόνο για τις ομάδες. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Αυστρία, όπου η εθνική είναι πάνω από όλα".

Τέλος για τη δική του απουσία από την αποστολή της Εθνικής Αυστρίας, δήλωσε:" Μίλησα πριν από δύο εβδομάδες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και ζήτησα να μη με καλέσει γιατί κάποια πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα μου και το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της περιόδου".

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ προετοιμάζει την ομάδα για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και το πρωινό της Τρίτης το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας.


Στις προπονήσεις πλέον συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Κριστιάν Μπεκαμέγκα που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, όπως επίσης το "παρών" έδωσε και ο Τζόρνταν Στιούαρτ που επέστρεψε την Δευτέρα και ξεκίνησε την αποθεραπεία του.

Ο Κρίστοφερ Κατόγκο που είχε κληθεί για το φιλικό της Εθνικής Ζάμπιας με το Σουδάν δεν πήγε τελικά και συμμετέχει κι αυτός στις προπονήσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ.


TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ