ΑΡΗΣ

Ανοίγει ο δρόμος για τα δελτία

Ανοίγει ο δρόμος για τα δελτία

Η ΠΑΕ Άρης όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να βγάλει τελικά τα δελτία των μεταγραφικών της αποκτημάτων στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου βγάζοντας αύριο φορολογική ενημερότητα.

Η ΠΑΕ Άρης όπως όλα δείχνουν θα βγάλει την Πέμπτη φορολογική ενημερότητα και θα μπορέσει να βγάλει τελικά τα δελτία των μεταγραφικών της αποκτημάτων στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου βγάζοντας.

Αυτό προέκυψε από την καθοριστική συνάντηση που είχε το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας και ο αντιπρόεδρός της Διονύσης Αριστοτελίδης με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε θετικός στο να δοθεί στην ΠΑΕ Άρης προσωρινή φορολογική ενημερότητα μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να ολοκληρωθούν οι μέχρι τώρα μεταγραφές της και όποια άλλη κίνηση γίνει.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι κ.κ. Ιωαννίδης, Δριβελένγκας και Κουκουλόπουλος καταβάλλοντας με τη σειρά τους προσπάθεια να λυθεί το θέμα οριστικά.

Η εντολή για την έκδοση της φορολογικής ενημερότητας θα δοθεί πιθανότατα αύριο από τον κ. Θεοχάρη και όταν η ΠΑΕ Άρης την πάρει, θα τη στείλει στην ΕΠΟ ώστε να εκδοθούν τα δελτία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αναμένει τις εξελίξεις στο θέμα των δελτίων.

Η σημερινή προπόνηση στο Δασυγένειο έχει χωρίς τον Ανδρέα Τάτο που αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο καθώς η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία στο ιατρικό τιμ.

Από την προπόνηση απουσίασε ξανά και ο Ρούμπεν Πουλίδο, ενώ ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα θεραπείας και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του.

Μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης φρόντισε να εστιάσει την προσοχή του στα κακώς κείμενα της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάνοντας παρατηρήσεις σε ότι αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του σε άμυνα και επίθεση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ