ΑΡΗΣ

Ανοίγουν τα χαρτιά τους

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Λάμπρος Σκόρδας, Δημήτρης Ηλιάδης και Αναστάσης Αβάνογλου καλούνται στις 16:00 στην Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ εν όψει των εκλογών της ΠΑΕ Άρης να ανοίξουνε τα χαρτιά τους

Στις 16:00 στην Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ εν όψει των εκλογών της ΠΑΕ Άρης οι Λάμπρος Σκόρδας, Δημήτρης Ηλιάδης και Αναστάσης Αβάνογλου καλούνται να ανοίξουνε τα χαρτιά τους.

Το ΔΣ της ΚΜΑ από το Σάββατο είχε φροντίσει μέσω ανακοίνωσης που είχε εκδώσει να ρίξει το μπαλάκι στους υποψηφίους που πλέον θα πρέπει να τοποθετηθούνε για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Μία ανακοίνωση που μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Το ΔΣ και το σώμα της ΚΜΑ περιμένει να ακούσει από τα υποψήφια σχήματα τις θέσεις τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα κάτωθι θέματα:

1. Διοικητικά (Δομή και οργάνωση διοίκησης)

2. Οικονομικά (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους)

3. Αγωνιστικά (Ρόστερ- μεταγραφές- τμήματα υποδομής)

4. Ανάλυσης εμπορικής εκμετάλλευσης (εορτασμός 100 χρόνων- χορηγικά προγράμματα)

5. Επικοινωνιακά (Θέματα εκπροσώπησης με τα κέντρα αποφάσεων- σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας)

6. Ανακίνηση θέματος εκτάσεως Θέρμης για νέο γήπεδο.

7. Σχέση με ΚΜΑ και ασφαλιστικές δικλείδες για την απαράβατη και πιστή τήρηση του πλάνου που θα παρουσιαστεί».

Κι όσο για τους σημερινούς υποψήφιους; Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν κρύβει ότι θέλει την διοίκηση της ΠΑΕ και πέρα από τους Νίκο Βογιατζή και Στέφανο Τσιόκνη θα συνταχθούν μαζί του οι Θανάσης Κώνστας και Χρήστος Τσομπανίδης

Ο Δημήτρης Ηλιάδης αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ενώ μαζί του συντάσσεται και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, ο Γιάννης Ψηφίδης.

Κι όσο για την τρίτη και πιο ρευστή – μέχρι στιγμής - κίνηση έχει να κάνει με αυτή του πρώην μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Αναστάση Αβάνογλου που φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Μία που ασχολείται με φυσικό αέριο και μία κατασκευαστική και έχοντας πάρει την σχετική έγκριση αναμένεται να αποκαλύψει τα ονόματά τους στην σημερινή συνέλευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό να τεθεί στην σημερινή γενική συνέλευση προς ψήφιση αίτημα για να μετατεθεί κατά δέκα μέρες περίπου η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΠΑΕ που έχουνε οριστεί για το επόμενο Σάββατο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ