ΑΕΚ

"Ανοίξτε την ΠΑΕ στον κόσμο"

"Ανοίξτε την ΠΑΕ στον κόσμο"
ΑΕΚ

Οι φίλοι της ΑΕΚ αντιλαμβάνονται τα προβλήματα της ΠΑΕ και έχουν ξεκινήσει καμπάνια σωτηρίας. Οι προτάσεις...

Για ακόμα μια φορά στην τεράστια ιστορία της ΑΕΚ, τα διοικητικά / οικονομικά προβλήματα βασανίζουν τον σύλλογο και όπως πάντα το μέλλον μόνο με αισιοδοξία δεν μπορεί να το δει κάποιος. Κάπου εκεί όμως εμφανίζεται πάντα ο κόσμος της Ένωσης και ως μοναδικός σωτήρας κρατά την ομάδα σε υψηλό επίπεδο (βλ. 25.500 διαρκείας το 2004).
Έτσι και τώρα που η ομάδα δείχνει να φτάνει σε ένα οικονομικό αδιέξοδο (η πληροφορίες έχουν... μαύρο φόντο) μία ομάδα φιλάθλων της ΑΕΚ ξεκινάει προσπάθεια για να κρατήσει ο κόσμος την κιτρινόμαυρη φανέλα ψηλά.

Άνοιγμα στον κόσμο


Με λίγα λόγια η πρόταση της πρωτοβουλίας των οπαδών είναι το "άνοιγμα " της ΠΑΕ προς τον κόσμο με έκδοση μετοχών έτσι ώστε να υπάρξουν έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Συγκεκριμένα η πρόταση αναφέρει για δύο αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων, η πρώτη αυτό το καλοκαίρι και η δεύτερη το 2010. "Για φέτος, προτείνουμε την έκδοση 3,000,000 νέων μετοχών υπέρ νέων μετόχων με παραίτηση των ήδη υπάρχοντων με τιμή έκδοσης €2,5 η κάθε μία. Έτσι θα συγκεντρωθούν €7,500,000.

Για το 2010, προτείνουμε την έκδοση 5,650,450 νέων μετοχών με τιμή έκδοσης €2 η κάθε μία. Έτσι θα συγκεντρωθούν επιπλέον €11,300,900", αναφέρει η πρόταση. Συμμετοχή μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να βοηθήσει και να αγοράσει μετοχές (αν υλοποιηθεί η πρόταση από την ΠΑΕ) με όσα λεφτά διαθέτει. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Ιουνίου.

Ο στόχος...


Με την πρωτοβουλία "από καρδιάς" ο στόχος είναι ένας για τον απλό και ανώνυμο φίλαθλο της ΑΕΚ, να κρατήσει την ομάδα σε υψηλά στάνταρ και να μη γίνει πισωγύρισμα, τη στιγμή που οι βασικοί αντίπαλοι σου ξεκινάνε την ενίσχυση τους...

"Με την πρόταση αυτή μπορούμε:

1. Να καλύψουμε τα οικονομικά ανοίγματα προηγούμενων χρήσεων και της επόμενης. 2. Να κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική για την επόμενη σεζόν, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος (που θα την οδηγήσει απ’ευθείας στους ομίλους του Champions League της μεθεπόμενης χρονιάς με ότι αυτό συνεπάγεται).




Κοντά στα 100 μέλη οι πρώτοι...


Ο δημιουργός πίσω από το όλο εγχείρημα είναι ο Νίκος Καραβάνατζης με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το SPORT 24 για να εξακριβώσει την πραγματικότητα και την αλήθεια πίσω από αυτή την προσπάθεια. Είναι ένας απλός φίλαθλος της ΑΕΚ και στο πλευρό του μέχρι στιγμής βρίσκονται περίπου 100 φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Ο λόγος της δημοσίευσης του ονόματος είναι για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια από τον κόσμο για το αθώο της συγκεκριμένης πρότασης.

Σκοπός είναι οι 100 να 10.000 και παραπάνω ώστε να υπάρξει μια "δυνατή" κρούση προς την ΠΑΕ. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι με ένα κενό mail στο [email protected] και στη συνέχεια θα σας σταλεί ένα mail που θα περιέχει 3 αρχεία.

1) Αίτηση "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος"

2) Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την πρωτοβουλία αυτή

3) Πρόταση προς ΠΑΕ ΑΕΚ

Στις ενότητες 2 και 3 που είναι σε μορφή pdf θα δείτε αναλυτικά την πρόταση αρχικά προς τον κόσμο και στη συνέχεια προς την ΠΑΕ, ενώ θα σας λυθεί και οποιαδήποτε απορία. Η ενότητα 1, είναι η αίτηση για να γίνετε και εσείς μέλος μιας προσπάθειας που μόνο καλό θα κάνει στο μέλλον της ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να πάρει την ομάδα... πραγματικά στα χέρια του.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ