ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση - Ομόνοια 1-1: Με γκολ αλλά χωρίς νικήτρια το ντέρμπι

Ανόρθωση - Ομόνοια 1-1: Με γκολ αλλά χωρίς νικήτρια το ντέρμπι
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ CABLENET CYPRUS ΣΤΟ YOUTUBE

Χωρίς νικήτρια έληξε το ντέρμπι του "Αντώνης Παπαδόπουλος", με την Ομόνοια να προηγείται στο 25' με εντυπωσιακό σουτ του Λέζιακς και την Ανόρθωση να ισοφαρίζει στο 37΄με τον Βέρχοβετς, σε ένα γκολ που είχε συμμετοχή στη φάση ο Αμρ Ουάρντα.

Ανόρθωση και Ομόνοια τα έδωσαν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους ήθελαν πολύ αμφότερες για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας, όμως δεν μπόρεσε κάποια να τους αρπάξει και έτσι συμφιλιώθηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο του μεταξύ τους ντέρμπι που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (29/1) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για την 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Και τα δύο γκολ του ντέρμπι σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, εκεί που ο ρυθμός ήταν καλύτερος και υπήρχε μεγαλύτερη διάθεση τόσο από τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια όσο και από εκείνους του Χένινγκ Μπεργκ. Πρώτοι κούνησαν τα δίχτυα οι παίκτες του τριφυλλιού, με μία υπέροχη προσπάθεια του Λέζιακς, ο οποίος βρήκε χώρο εκτός περιοχής και με μία ασύλληπτη βολίδα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Λέζιακς.

Δεν το χάρηκαν πάντως για πολύ το γκολ οι παίκτες της Ομόνοιας, με την απάντηση να έρχεται πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα στο 37' όταν ο Ουάρντα συνεργάστηκε με τον Κορέια στην αριστερή πτέρυγα, με τον δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Βέρχοβετς να πιάνει κεφαλιά-ψαράκι για να φέρει το ντέρμπι στα ίσα, με το πρώτο γκολ στην καριέρα του για λογαριασμό της κυρίας.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, η Ομόνοια δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ στη μεγαλύτερη φάση που έγινε σε αυτό το διάστημα, όταν το σουτ του Λοΐζου μέσα από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, που άφησε και τις δύο ομάδες σε απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας που βρίσκεται ο Απόλλωνας Λεμεσού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αρτυματάς, Βερχόβετς (64΄ Πόποβιτς), Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (59' Ντέλετιτς), Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (83' Ιωάννου), Κορέα, Ουάρντα, Νοβότνι

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ψάλτης (73' Μπασιρού), Γιούστε, Μποτεάκ (88' Κίκου), Γκόμεθ, Λέζιακς, Παναγιώτου, Μιξ, Τσέποβιτς (57' Παπουλής), Λοϊζου, Κακουλλής (88 Ασάντε)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ