ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανρί: "Έδειξε ασέβεια ο Αντεμπαγιόρ"

Ανρί: "Έδειξε ασέβεια ο Αντεμπαγιόρ"
Ανρί-Μπαρτσελόνα

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ για τον πανηγυρισμό του μπροστά στους οπαδούς της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο πρώην συμπαίκτη τους, Τιερί Ανρί

"Οι οπαδοί της Άρσερναλ ήταν σπουδαίοι. Ήταν και θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Δεν τους έχω δει ποτέ να συμπεριφέρονται τόσο άσχημα, οπότε το να αντιδρούν όπως έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο δείχνει πόσο θυμωμένοι και λυπημένοι ήταν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο φορ της Μπαρτσελόνα για τον πρώην συμπαίκτη του και συνέχισε:

"Ανεξάρτητα από τα συναισθήματα του Αντεμπαγιόρ, θα μπορούσε να κερδίσει μεγάλο σεβασμό με το να μην πανηγυρίσει το γκολ.

Αυτό θα έδειχνε ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στάση επιλέγουν οι περισσότεροι παίκτες όταν πετυχαίνουν γκολ απέναντι σε προηγούμενες ομάδες τους.



Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί δεν έκανε το ίδιο πράγμα. Ο Αρσέν Βενγκέρ επενδύει πολλά σε εσένα όταν βλέπει ταλέντο και δεν νομίζω ότι θα έκανε καλό στον Αντεμπαγιόρ να δείξει σε αυτόν, στον σύλλογο και στους οπαδούς λίγο σεβασμό", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο επιθετικός από το Τόγκο τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με τρεις αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του, εκτίοντας μάλιστα την πρώτη αγωνιστική της ποινής του στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.





TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ