ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ανρί: "Με προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της Παρί"

FILE - Montreal Impact head coach Thierry Henry shouts from the bench during the second half of an MLS soccer match against the New England Revolution in Foxborough, Mass., in this Wednesday, Sept. 23, 2020, file photo. Thierry Henry has resigned as coach of Montreal in Major League Soccer after one season on Thursday, Feb. 25, 2021, citing family reasons. (AP Photo/Steven Senne, File)
FILE - Montreal Impact head coach Thierry Henry shouts from the bench during the second half of an MLS soccer match against the New England Revolution in Foxborough, Mass., in this Wednesday, Sept. 23, 2020, file photo. Thierry Henry has resigned as coach of Montreal in Major League Soccer after one season on Thursday, Feb. 25, 2021, citing family reasons. (AP Photo/Steven Senne, File) AP

Ο Τιερί Ανρί κλήθηκε να πει την άποψή του για την Παρί Σεν Ζερμέν και σε αντίθεση με το πανηγυρικό κλίμα που υπάρχει επεσήμανε τα προβλήματα της αμυντικής λειτουργίας.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν θέσει ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Από την πλευρά του ο Τιερί Ανρί έδειξε ότι δεν συμφωνεί με το κλίμα ενθουσιασμού που υπάρχει. Ο λόγος; Η αμυντική λειτουργία της γαλλικής ομάδας.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής επεσήμανε πως μία ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων δεν πρέπει μόνο να βάζει γκολ, αλλά και να μην δέχεται. Σε αυτό το κομμάτι η Παρί χρειάζεται ακόμα δουλειά.

"Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ακόμη και η Μπαρτσελόνα στην οποία έπαιζα και εγώ, δεν δεχόταν γκολ εύκολα. Οι ομάδες που δεν δέχονται πολλά γκολ δεν είναι μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου.

Όταν έχεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης τότε σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα αλλά όταν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η Παρί στο γήπεδο αυτή τη στιγμή τότε προβληματίζομαι. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ για το κριτήριό μου και θα δυσκολευτεί αρκετά για να προχωρήσει.

Είναι αλήθεια ότι υπήρχε έλλειψη σε παίκτες και αλλά σε μια ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση και την Παρί η ισορροπία είναι πάρα πολύ σημαντική" είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ