ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανταλλαγή Ιακουΐντα με Μαντσίνι;

Ανταλλαγή Ιακουΐντα με Μαντσίνι;
Ιακουΐντα

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους με την Ρόμα να είναι έτοιμες να ανταλλάξουν τον Ιακουΐντα με τον Ματσίνι

Ο Ιακουΐντα πήγε στην Γιουβέντους μόλις αυτό το καλοκαίρι με σκοπό να γίνει το "θωρηκτό" στην επίθεση της ομάδας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ενδεκάδα και βρίσκεται πίσω από τους Ντελ Πιέρο και Νταβίντ Τρεζεγκέ.
Ο Μαντσίνι από την άλλη μεριά είναι στην Ρόμα από το 2003 πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια, παρά τους κατά καιρούς τσακωμούς του με διάφορους προπονητές, το συμβόλαιο του όμως λήγει το επόμενο καλοκαίρι βάζοντας σε σκέψεις τους διοικούντες των "Ρωμαίων".

Η Γιουβέντους ψάχνει λύσεις που θα προσδώσουν ποιότητα στην μεσαία της γραμμή εν όψη της συμμετοχής της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι βλέπουν με καλό μάτι μια ανταλαγή του Ιακουΐντα με τον Ματσίνι πράγμα στο οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει και ο προπονητής της Ρόμα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν μαζί με τον Ιακουΐντα όταν και οι δυο βρίσκονταν στην Ουντινέζε και έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον μεγαλόσωμο επιθετικό, καθώς τότε ο 27χρονος στράικερ ήταν στις πρώτες θέσεις των σκόρερ στην Ιταλία.

Έτσι μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των δυο ποδοσφαιριστών, ειδικά σε περίπτωση που δεν δεχθεί ο Μαντσίνι να ανανεώσει την συνεργασία του, θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το τι θα απαντήσει η Ρόμα στις φήμες που όσο περνάνε οι μέρες πληθαίνουν.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ