ΜΙΛΑΝ

Αντάλλαγμα για Φαν ντερ Φάαρτ ο Παπασταθόπουλος!

Αντάλλαγμα για Φαν ντερ Φάαρτ ο Παπασταθόπουλος!

Έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 10.000.000 ευρώ καθώς και τα δικαιώματα των Παπασταθόπουλου, Αμέλια και Εμάνουελσον για να αποκτήσει τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ από την Τότεναμ, εμφανίζεται η Μίλαν!

Την αποκάλυψη αυτή κάνει στο σημερινό της φύλλο η "Corriere dello Sport", η οποία υποστηρίζει ότι η διοίκηση των "ροσονέρι" έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο έναν μέσο ολκής, με τον Ασαμόα της Ουντινέζε να είναι το όνομα που "αρέσει" από την εγχώρια αγορά και τον φαν ντερ Φάαρτ από αυτήν εκτός Ιταλίας.

"Στο στόχαστρο της Μίλαν υπάρχουν δύο παίκτες, ο πρώτος είναι ο Ασαμόα της Ουντινέζε, ο Γκανέζος μέσος που αρέσει πολύ στον σύλλογο της οδού Τουράτι.

Η Ουντινέζε όμως ζητάει τουλάχιστον 18 με 20 εκατομμύρια ευρώ", αναφέρεται στο σχετικό κείμενο όπου εμπλέκεται και το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, για να συνεχίσει:

"Οι ροσονέρι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την συνιδιοκτησία μερικών ελπιδοφορων νεαρών παικτών όπως ο Στράσερ, ο Μπερέτα (για αυτόν θα πρέπει να επέλθει πρώτα συμφωνία με τη Τζένοα).

Το ίδιο σκηνικό ισχύει και για τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ της Τότεναμ. Ο Ολλανδός άσος στοιχίζει 18 εκατομμύρια ευρώ και η Μίλαν είναι έτοιμη να δώσει 10 εκατομμύρια μαζί με τα δικαιώματα των Παπασταθόπουλου, Αμέλια και Εμάνουελσον".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ