ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντί για αμυντικό... ο πρόεδρος

Αντί για αμυντικό... ο πρόεδρος
Μήτσου, Βέλιτς, Πεσέιρο, Παναθηναϊκός

Τους αμυντικούς περιμένει ο Πεσέιρο στο Ιβερντόν αλλά τελικά έφτασε εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Μετά τη φιλική νίκη επί της ρουμανικής Άρτζες Πιτέστι, οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο σημερινό τους πρόγραμμα. Πριν το επόμενο φιλικό το Σάββατο, με την γαλλική Λε Μαν, ο Ζοσέ Πεσέιρο έδωσε "ανάσες" στους ποδοσφαιριστές του, αφού ικανοποιήθηκε και από την εμφάνισή τους με τους Ρουμάνους, όπως τους τόνισε.
Ικανοποίηση για Πορτογάλο τεχνικό
Ο Πορτογάλος τεχνικός την επομένη του φιλικού διαπιστώνοντας την θετική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, εκδηλώθηκε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως έμεινε ευχαριστημένος από έκαναν και πραγματοποιούν στις προπονήσεις.

Δηλαδή το γεγονός ότι πίεζαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, πως άλλαζαν την μπάλα συχνά χαμηλά και γρήγορα (σχεδόν άμεσα), πως δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να κάνουν παιχνίδι, πράγματα που ολοένα και θα γίνονται καλύτερα, με βάση την δουλειά στις προπονήσεις.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα του προέδρου των "πράσινων" Αργύρη Μήτσου αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Χαλαρά και πλάκα με μπάσκετ

Στα αγωνιστικά και την εικόνα της προπόνησης, οι "πράσινοι" έκαναν αποθεραπεία για την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος με τρέξιμο, παιχνίδια με την μπάλα σε στυλ μπάσκετ και ασκήσεις στρέτσιγνκ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Θανάσης Τσίγκας και Φίλιππος Δάρλας, ενώ το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολουθήσαν πρόγραμμα στην πισίνα.

Περιμένουν τους αμυντικούς


Σε ότι αφορά το μείζον θέμα με την απόκτηση των δύο αμυντικών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τουλάχιστον έναν εκ των δύο και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ώρες να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Βέβαια, για το όνομα ουδείς λόγος γίνεται καθώς κρατείται ως "γνωστόν" επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως για το θέμα αυτό, ο Γιάνσμικο Βέλιτς, ο Ζοσέ Πεσέιρο και ο Αργύρης Μήτσου είχαν συνομιλία γεγονός που αύξησε τις πιθανότητες για την επικείμενη ανακοίνωση.

Στο Φλαμίνιο το φιλικό με Λάτσιο

Στο στάδιο Φλαμίνιο της Ρώμης θα πραγματοποιηθεί το φιλικό των "πράσινων" με τη Λάτσιο στις 8 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας. Αρχικά, το παιχνίδι είχε είχε προγραμματιστεί να γίνει από τους "λατσιάλι" στο Ολίμπικο.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Σε ότι έχει να κάνει ωστόσο με ανακοίνωση, αυτή ήρθε από την ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας. Την Τετάρτη η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τα σημεία και τις ημερομηνίες πώλησης των καρτών διαρκείας.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως το σημείο πώλησης Καρτών Διαρκείας στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το κοινό μέχρι και την Παρασκευή 27-07.

Από την Δευτέρα, 30/7/07, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων για την Θύρα 3 θα γίνεται στα κεντρικά μας γραφεία , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο, στο 801 111 1908 (από σταθερό) ή στο 210-8094111 ( από κινητό ).

Η λειτουργία των υπόλοιπων σημείων πώλησης καρτών διαρκείας στο Απ. Νικολαίδης (θύρα 4) & στο Ξενοδοχείο Ζαφόλια συνεχίζεται κανονικά",



ανέφερε η ανακοίνωση.


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ