ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Αντίδραση ΠΣΑΠΠ για τη διεξαγωγή του Αγγλία - Ελλάδα: "Να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος θα πρέπει πάντα να είναι πάνω απ' όλα"

NATIONS LEAGUE /  -  /        (  / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / - / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΣΑΠΠ πήρε θέση για την απόφαση να μην αναβληθεί η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελλάδα, παρά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η ΕΠΟ ήρθε σε επαφή με ανώτατα κλιμάκια της UEFA για αναβολή του αγώνα της Ελλάδας με την Αγγλία (10/10. 21:45, Novasports Prime και Alpha, LIVE από το SPORT24), λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ωστόσο δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα, όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο ΠΣΑΠΠ πήρε θέση και με ανάρτησή του τονίζει πως εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις πρέπει να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος θα πρέπει πάντα να είναι πάνω απ' όλα.

Η ανάρτηση του ΠΣΑΠΠ:

"Τα γνωστά 'κοράκια' δεν λογαριάζουν το αίμα του ανθρώπου που ακόμη είναι ζεστό, ούτε δυστυχώς την επιθυμία της οικογένειάς του για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή.

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Αγγλία θα διεξαχθεί κανονικά παρά την προσπάθεια της ελληνικής ομοσπονδίας για την αναβολή του, με πρόφαση τη μη εύρεση ημερομηνίας σε ένα ούτως ή άλλως απάνθρωπο, σε εργασιακό επίπεδο, καλεντάρι.

Για ακόμη μια φορά αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δε θα είχαν τον χρόνο να σκεφτούν τους διεθνείς μας. Να καταλάβουν επιτέλους ότι ο άνθρωπος θα πρέπει πάντα να είναι πάνω απ' όλα".

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ