ΠΑΟΚ

Αντίο με 4-1 και δοκιμές

Αντίο με 4-1 και δοκιμές
ΠΑΟΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Aντίο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ με νίκη 4-1 επί του Πανσερραϊκού

Οι τρεις ποδοσφαιριστές λοιπόν που δοκίμασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, ήταν οι δύο Αφρικανοί με βελγικό διαβατήριο Μιλάμπο και Φοφανά αλλά και ο Αλβανός Μπρέγκου που σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του «Δικεφάλου». Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός δοκίμασε τον Βραζιλιάνο Μινέιρο που την Παρασκευή είχε δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ στο φιλικό στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση.
Όσο για την διακύμανση του σκορ; Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ του Βαγγελή στο 38΄ κάνοντας το 1-0 όπως και έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 70΄ με τον Τάντιτς σε 1-1 αλλά δύο λεπτά μετά στο 72΄ ο Χριστοδουλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος έκανε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 78΄ μετά από ασίστ του Χριστοδουλόπουλου στον Μπρέγκου ενώ το τελικό 4-1 στο 92΄ από τον ίδιο παίκτη μετά από σουτ του Μπαϊάνο και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Κυριακίδης, Αραμπατζής (46΄ Δελήμπασης), Κωνσταντινίδης, Άλαν (68΄ Βοσκόπουλος), Μιλάμπο (76΄ Άλαν), Φοφανά, Ζαγοράκης (68΄ Μανουσαρίδης), Γεωργιάδης (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μουμίν (46΄ Μπρέγκου), Βαγγελής (46΄ Μπαλάφας), Μπαϊάνο.

Πανσερραϊκός: Κάλινιτς (46΄ Βαλσαμάκης), Σαλέπης, Κοσμίδης (46΄ Φεύγας), Σίρμπα (32΄ Γιούρκιτς, 62΄ Μπαρλέτα), Δήμου, Παπαδόπουλος (32΄ Σινανίδης), Ρούτσης, Ελευθεριάδης (65΄ Κίτας), Μίνγκας (46΄ Τάντιτς, 73΄ Παπαδόπουλος), Μινέιρο (52΄ Σιδηρόπουλος), Ζαχαρίου (58΄ Σουλίδης).






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ