ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Αντίο" σε Μίκολι, αγωνία για Νέντβεντ

"Αντίο" σε Μίκολι, αγωνία για Νέντβεντ
New Image

Μετά από δύο χρόνια δανεισμού του στη Μπενφίκα, η Γιουβέντους συμφώνησε με την Παλέρμο για την παραχώρηση του Μίκολι. Αβέβαιο το μέλλον του Νέντβεντ, θέλει Μπουμσόνγκ η Μπορντό

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Ιταλός μέσος αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού από την "βέκια σινιόρα", ενώ όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλέρμο, που κατέθεσε το ποσό των 4,3 εκ.ευρών στους Τορινέζους για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.
O Ιταλός άσος συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σικελίας, ενώ προορίζεται ως αντικαταστάτης του Νταβίντ Ντι Μικέλε, ο οποίος άφησε τους "ροζανέρι" με επόμενο σταθμό της καριέρας του την Τορίνο.

Αγωνία για την απόφαση του Νέντβεντ
Και αν η αποχώρηση του Μίκολι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να πάρει μετεγγραφή εδώ και καιρό, στο μέτωπο Πάβελ Νέντβεντ το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό, με τον Τσέχο μέσο να μην έχει πάρει ακόμα απόφαση για το αν θα τελειώσει την καριέρα του στη Γιουβέντους του χρόνου το καλοκαίρι ή θα κρεμάσει από τώρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον 34χρονο Τσέχο παίκτη, τον μάνατζέρ του και τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουβέντους, Μπλαν, ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, με τον μοναδικό μέσο με το οποίο μπορούν να τον πείσουν οι "μπιανκονέρι" είναι με το να του κάνουν μία πολύ καλή προσφορά.

Πλησιάζει Μπουμσόνγκ η Μπορντό
Εν τω μεταξύ, ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ ετοιμάζεται να αλλάξει για τρίτη φορά φανέλα την τελευταία τριετία, με την Γιουβέντους να συζητάει με τη Μπορντό για την παραχώρησή του.

Ο ιταλικός σύλλογος θα είναι ευχαριστημένος αν βάλει στα ταμεία του ένα ποσό 4-5 εκ.ευρώ, που θα το χρησιμοποιήσει προκειμένου να αποκτηθεί ένας αμυντικός εγνωσμένης αξίας που θέλει ο Ρανιέρι (ένας εκ των Μιλίτο, Αντράντε, Μπαρτζάλι), με τους Γιρονδίνους να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν για την απόκτησή του (προσωπική επιθυμία του τεχνικού τους, Λοράν Μπλαν), εφόσον δεχτεί μείωση των αποδοχών του κατά 30% συγκριτικά με αυτά που παίρνει στη Γιουβέντους.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ